Werk overal in stijl

Flexibele werkplekken op kantoor, medewerkers die vanuit huis aan het werk zijn en steeds meer devices waar we onze werkzaamheden op verrichten: de werkplek van vroeger is allang niet meer de werkplek van nu. HP speelt hier op in met prachtige producten die een bijdrage leveren aan het nieuwe mobiele werken. Stuk voor stuk voorzien van belangrijke beveiligingskenmerken.


HP Security features beveiligen elk device

Een goede IT-beveiliging is tegenwoordig voor veel bedrijven topprioriteit. Elke aankoop van devices brengt dan ook een securitybeslissing met zich mee. De EliteBook-serie van HP onderscheidt zich (naast krachtige hardware) met diverse innovaties op het gebied van veiligheid. Deze HP Security features zijn naast een ingebouwde vingerafdrukscanner onder andere HP Sure Start, HP Sure Click en HP Sure View.

HP Sure Click

Met HP Sure Click is uw pc beveiligd tegen websites en inbrowser PDF-bestanden die geïnfecteerd zijn met malware, ransomware en virussen.

HP Sure View

Dit privacyfilter beperkt de risico’s van visual hacking. Schakelt automatisch in als een gebruiker een privacygevoelige applicatie start.

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit de security-oplossingen die HP biedt. Meer weten?
Hier vindt u uitgebreide informatie over de verschillende HP Security Features.

HP Elite

Bekijk de video


HP actieve pen: schrijven is het nieuwe typen

Werk en privé zijn allang niet meer zo gescheiden als vroeger. Daarnaast zijn we dankzij ontelbare innovaties de afgelopen jaren steeds slimmer gaan werken. Een goed voorbeeld daarvan is de HP actieve pen. Daarmee ontdekt iedereen zijn of haar creatieve kant om op een natuurlijke manier met digitale inkt te werken. Zo wordt schrijven echt het nieuwe typen en heeft u eindeloze mogelijkheden op het gebied van tekenen en navigeren.

Nieuwste N-trig technologie

Met de verbeterde technologie kunt u uiterst precies schrijven, tekenen en navigeren.

Eindeloze mogelijkheden

Werk met een reeks apps voor alles van tekenen tot computergebruik.

Precisietip

De precisietip en de drukgevoeligheid geven complete controle: net als met een pen op papier.


Meer informatie

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld de HP EliteBook-serie, wilt u een demosysteem ontvangen of wilt u zich voor een van onze webinars inschrijven? Vul uw gegevens dan hieronder in en vink uw voorkeur(en) aan.