HP Work Happy Event

Nu hybride werken here to stay is, word je als directeur, CIO en CTO voor een nieuwe uitdaging geplaatst. Want hoe zorg je dat werkplekken (die zich overal en nergens bevinden) niet alleen veiliger worden, maar ook de productiviteit vergroten en de samenwerking bevorderen? 

Aanmelden

Daarover praten we verder tijdens de tweede editie van het HP Work Happy event in Capital C in Amsterdam. Onder leiding van host Joost Hoebink bespreken we met diverse gasten de toekomst van de data-driven workplace. Concreet. Praktisch. Met inzichten en lessons learned die je zelf direct in de praktijk kunt toepassen.

Te gast zijn:

  • Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven.
  • Anneke Keller werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year bij Wehkamp. Zij vertelt over verandering en groei van organisaties.
  • Dave Maasland (Cybersecurity & Cybercrime expert) deelt 10 cyberthreats voor 2023
  • Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP) geeft tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging.

Dit event kun je zowel online als fysiek bijwonen. Kom je naar de locatie? Dan kun je onder het genot van een lekker drankje en een hapje (van de Big Green Egg) de uitzending bijwonen en is er mogelijkheid om te netwerken na afloop.

Daarnaast geeft HP diverse demonstraties van hybridworkingproducten, kun je een gratis cyber security consult aanvragen en kun je een HP Dragon Fly winnen.

We hopen je te zien bij het tweede HP Work Happy Event! 16 februari 2023, Capital C te Amsterdam. Meer informatie

Aanmelden