Webinar terugkijken: ‘Dé toekomst van duurzaamheid is nu’

Het VN-klimaatrapport dat vorige maand verscheen liegt er niet om. Nog nooit is de urgentie om de CO2-uitstoot drastisch te verlagen zo hoog geweest. ‘Onbetwistbaar’ en ‘onmiskenbaar’ is dat de huidige opwarming wordt veroorzaakt door menselijke activiteiten. Ofwel: we kunnen en moeten er met zijn allen wat aan doen. HP kan jouw bedrijf hierbij helpen. Hoe? Daar hoor je in het komende duurzaamheidswebinar meer over.

Kijk het webinar hier gratis terug

Al twintig jaar brengt HP elk jaar haar eigen duurzaamheidsrapport uit. Op 9 juni kwam het meest recente rapport uit: het HP Sustainable Impact Report, waar naast de pijler klimaat, ook de pijlers mensenrechten en digitale gelijkheid uitvoerig aandacht krijgen.

Ook dit jaar organiseert HP een interactief webinar naar aanleiding van het nieuwste rapport. Daarbij krijg je ook praktische adviezen over hoe je jouw organisatie duurzamer maakt. Zet vandaag nog een grote stap voorwaarts naar jouw duurzaamheidsdoelstellingen met hulp van HP-oplossingen.

In het webinar neemt HP je mee in de vooruitgang die het bedrijf boekt op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) én vertelt over de plannen en verbeteringen voor de toekomst. Want compleet CO2-neutraal worden voor 2030 vraagt om concrete acties en resultaten.

Lessons learned delen

Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw steentje bij kunt dragen aan de meest urgente vraagstukken van dit tijdperk.

Kijk het webinar hier gratis terug

Facts & figures over dit event

Wanneer?  Dit webinar vond plaats op dinsdag 14 september van 14.00 tot 15.00. Het is op ieder gewenst moment gratis terug te kijken.
Voor wie? Voor managers in 100+-bedrijven die graag helpen de CO2-uitstoot te verlagen, in welke vorm dan ook.
Wat leer je? Waarom het VN-klimaatrapport ieder bedrijf aangaat én hoe jouw organisatie ook meer kan doen om de CO2-uitstoot te verlagen. Je krijgt praktische handvatten waar je mee verder kunt.
Terugkijken? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Christina Geierlehner Sustainability Manager Benelux bij HP
Christina richt zich op onderwerpen als milieuverantwoordelijkheid, ketenverantwoordelijkheid, lokale sociale initiatieven en naleving van milieuregelgeving. Ze neemt je in deze webinar mee door de hoogtepunten van het HP duurzaamheidsrapport.

 

Melissa Vernon – Director Global Client Engagement bij Natural Capital Partners
Als toonaangevende leverancier van oplossingen voor koolstofneutraliteit, net zero en klimaatfinanciering stelt Natural Capital Partners klanten in staat om ambitieuze duurzaamheidsdoelen te bereiken en ecologische, sociale en zakelijke waarde te creëren. Melissa beantwoordt belangrijke vragen:

  • In hoeverre ben je eigenlijk bereid om koolstofneutraliteit te bereiken? Welke trends zien we in de markt?
  • Hoe kun je jouw footprint gecertificeerd verkleinen met HP’s CarbonNeutral producten en diensten?
  • Hoe kun je met CO2-compensatieprojecten van HP herbebossing en biodiversiteit stimuleren?

Vanwege de Engelstalige gastspreker zal het programma deels in het Engels zijn.

Kijk het webinar hier gratis terug