Webinar terugkijken: ‘Voor iedere gebruikerspersona een standaard veilige werkplekoplossing’

Wil jij weten hoe je veilige werkplekoplossingen creëert voor alle type medewerkers binnen jouw organisatie? Kijk dan het gratis webinar terug: ‘Voor iedere gebruikerspersona een standaard veilige werkplekoplossing’.

Kijk het webinar gratis terug

99% van alle malware-infecties zijn het gevolg van een simpele muisklik. Sinds de COVID-pandemie is het aantal infecties toegenomen met 400%. Traditionele anti-virusoplossingen zijn niet meer toereikend.

In een interessante discussievorm zijn diverse specialisten – waaronder Greg Day: Chief Security Officer Palo Alto Networks – op 15 juni 2021 in gesprek gegaan over waarom endpoint security jouw nummer 1 prioriteit moet zijn en welke stappen je concreet kunt en misschien wel moet nemen binnen jouw organisatie.

Onderdeel van dit webinar is het volledig nieuw gelanceerde HP Wolf Security for Business portfolio met next-gen endpoint security oplossingen en dienstverlening. HP presenteert o.a. een handig endpoint security framework op basis van de standaard HP persona’s.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen je binnen 1 uur informeren, dit alles onder leiding van gespreksleider Ronnie Overgoor. Dit webinar is in een setting van een online talkshow.

Kijk het webinar gratis terug

Sprekers

Greg Day, VP en Chief Security Officer Palo Alto Networks. Greg zit al meer dan 20 jaar in de cybersecuritysector en werkt in die hoedanigheid nauw samen met veel wetshandhavingsinstanties om de preventie en detectie van cybercrimineel gedrag te verbeteren. Daarnaast is hij onder meer lid van het Global IP Advisory Committee en is hij lid van het World Economic Forum’s (WEF) Centre for Cybersecurity.

 

Pieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Kijk het webinar gratis terug