Webinar 15 juni 2021: ‘Voor iedere gebruikerspersona een standaard veilige werkplekoplossing’

Wil jij weten hoe je veilige werkplekoplossingen creëert voor alle type medewerkers binnen jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het webinar op 15 juni 2021.

Meld je hier gratis aan voor het webinar

99% van alle malware infecties zijn het gevolg van een simpele muisklik. Sinds de COVID pandemie is het aantal infecties toegenomen met 400%. Traditionele anti-virus oplossingen zijn niet meer toereikend. In een interessante discussievorm gaan specialisten – waaronder Greg Day: Chief Security Officer Palo Alto Networks – in gesprek over waarom endpoint security uw nummer 1 prioriteit moet zijn en welke stappen u concreet kunt en misschien wel moet nemen binnen uw organisatie.

Onderdeel van dit webinar is het volledig nieuw gelanceerde HP Wolf Security for Business portfolio met next-gen endpoint security oplossingen en dienstverlening. HP presenteert o.a. een handig endpoint security framework op basis van de standaard HP persona’s.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen u binnen 1 uur informeren, dit alles onder leiding van gespreksleider Ronnie Overgoor. Dit webinar is een setting van een online talkshow.

Sprekers

Greg Day, VP en Chief Security Officer Palo Alto Networks. Greg zit al meer dan 20 jaar in de cybersecuritysector en werkt in die hoedanigheid nauw samen met veel wetshandhavingsinstanties om de preventie en detectie van cybercrimineel gedrag te verbeteren. Daarnaast is hij onder meer lid van het Global IP Advisory Committee en is hij lid van het World Economic Forum’s (WEF) Centre for Cybersecurity.

 

Pieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Meld je hier gratis aan voor het webinar