Webinar terugkijken: ‘Ontdek de mogelijkheden van Workplace as a Service (WaaS)’

Wil jij weten wat de mogelijkheden van Workplace as a Service (WaaS) zijn voor jouw organisatie? Kijk dan het webinar terug.

Kijk hier het webinar terug

Het werkpleklandschap verandert: 79 procent van de medewerkers geeft aan meer hybride te willen blijven werken na de pandemie. Mede daarom geeft 49 procent van de IT-beslissers aan deeltaken rondom de werkplek te willen outtasken.

Maar wat is verstandig en wat kun je allemaal inkopen als een dienst? En hoe zet je de stap naar volledige Workplace as a Service? In dit webinar bespreken specialisten de mogelijkheden en ervaringen aan de hand van een klantcase rondom het outtasken van deeltaken zoals configuratie, uitrol, levering, beheer en afvoer van werkplekhardware.

Wanneer? Dinsdag 18 mei 2021 van 10.00 tot 11.00 uur. Het is nu op ieder gewenst moment terug te kijken.
Voor wie? IT’ers en andere beslissingsbevoegden die overwegen (een deel van) hun IT-taken uit te besteden.
Waarom? Omdat je overweegt deeltaken rondom de werkplekken uit te besteden, maar niet (goed) weet wat er al mogelijk is en wat de beste oplossing voor jouw organisatie is.
Sprekers

Pieter Schouten HPPieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Kijk hier het webinar terug