Webinar terugkijken: De hybride thuiswerkplek

De hybride werkplek vraagt veel van je IT, vooral nu veel hardware op afstand moet worden ingericht, beheerd en ondersteund. Hoe organiseer je dit zo makkelijk mogelijk? Dat ontdek je tijdens het gratis webinar ‘De hybride thuiswerkplek: van bestelportal naar thuislevering en thuissupport’.

Kijk het webinar gratis terug

In dit webinar ontdek je hoe HP kan helpen jouw IT-organisatie te ontzorgen middels een zogenoemde zero-touch-ervaring. Aan de hand van concrete klantcases en demo’s bespreken de sprekers oplossingen voor logistieke onderdelen zoals thuislevering, voorraad van hardware, gebruik van data, voorbereiden van hardware en swapdienstverlening aan huis.

Je krijgt tijdens dit webinar handige tips, do’s en don’ts om het IT-beheer en lifecycle proces van de apparaten in jouw organisatie te optimaliseren. Waar moet je op letten bij deze belangrijke taak? Meld je nu gratis aan voor het webinar ‘De hybride thuiswerkplek: van bestelportal naar thuislevering en thuissupport’.

Kijk het webinar gratis terug

Een van de gastsprekers is HP Service Delivery Partner. Deze partij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de HP-dienstverlening in Nederland. Zij bieden kostenbesparende en slimme IT-oplossingen en IT-diensten zoals leveren, plaatsen, pre-configureren, verhuizen en het onderhouden van devices. Zodat je als IT-beheerder ontzorgd wordt.

Info over dit webinar

Wanneer? Het webinar vond plaats op dinsdag 26 oktober 2021 van 11.00 tot 12.00 uur. Maar is nu op ieder gewenst moment terug te kijken.
Voor wie? Voor iedereen die veel met devices en hybride werken bezig is en graag ontzorgd wil worden.
Waarom? Omdat je organisatie de overstap maakt naar een hybride werkplekomgeving. Je wilt weten welke opties je hebt om hardware op afstand in te richten, beheren en ondersteunen, en je bent benieuwd wat een zero-touch-ervaring inhoudt.
Waar? Kijk het direct gratis terug via deze link. 

Sprekers:

Pieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst-visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Leendert van Houwelingen – Commercieel Directeur bij ICT Lifecycle
Leendert is actief als gesprekspartner van IT-management en seniormanagement op het gebied van IT-vraagstukken. Met een focus op dienstontwikkeling binnen het IT-domein zoals Desktop-as-a-Service (DaaS), IT-architectuur, service & performance management en support management.
De laatste jaren is Leendert actief binnen het eindgebruikers hardware-domein, waarin werkplekservices momenteel sterk haar intrede doen door veranderende marktomstandigheden zoals COVID-19 en nieuwe IT-gedreven aanbiedingsmogelijkheden.

Kijk het webinar gratis terug