Webinar terugkijken: ‘Zo pas je AR & 3D-visualisatie toe binnen je bedrijf’

Wil je ultramoderne 3D-content creëren? Alles klaarzetten voor virtuele fotografie om je 3D-kunst in AR tot leven te brengen? Complexe parametrische materialen ontwerpen en je bibliotheek vullen met eersteklas 3D-assets? In dit gratis webinar ontdek je welke hardware en infrastructuur hiervoor nodig is.

Kijk hier het webinar gratis terug

In het gratis webinar ‘Zo pas je AR- & 3D-visualisatie toe binnen je bedrijf’, krijg je niet alleen te horen welke hardware en infrastructuur nodig is, maar ontdek je tevens welke graphics processing unit (GPU) het beste past binnen jouw software applicaties en use cases. Ook krijg je antwoord op de vraag wat de verschillen zijn tussen de professionele NVIDIA Quadro/RTX en NVIDIA GeForce GPU’s.

NVIDIA en HP bespreken tijdens dit webinar op 30 september de mogelijkheden. Alle NVIDIA RTX GPU’s, zowel mobile als workstation GPU’s zullen de revue passeren. Hierdoor weet je beter welke GPU en welke HP-oplossing (HP ZBook G8 mobile workstation of HP Z Desktop workstation) het beste bij jouw organisatie past.

De in’s en outs op een rij:

Wanneer? Dit webinar vond plaats op donderdag 30 september 2021 van 14.00 tot 15.00 uur. Het is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.
Voor wie? Voor iedereen die met AR en 3D-visualisatie aan de slag wil
Waarom? Omdat de juiste tooling het verschil kan maken in efficiënt en productief werken. Het is dus fijn om in ieder geval te weten wat er allemaal mogelijk is.
Terugkijken? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Kijk hier het webinar gratis terug

Jits Langedijk – Senior Solutions Architect bij NVIDIA
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Johan de Man – Salesspecialist bij HP Nederland
Als specialist van HP is Johan het aanspreekpunt voor klanten en partners op het gebied van workstation technologie, remote werken en GPU-intensieve applicaties. Daarnaast geeft hij advies aan organisaties over werkplekoplossingen voor CAD, 3D, Virtual Reality en media & entertainmentsegmenten. Vooral remote werken is een actueel onderwerp, specifiek ook voor de mediaprofessionals. Tijdens dit webinar zal hij dan ook specifiek aandacht bieden voor de HP oplossingen zoals ZCentral en ZCentral Remote Boost.

Kijk hier het webinar gratis terug