Webinar terugkijken: (Her)inrichting van de productieve vergaderplek

Het samenkomen is veranderd en videovergaderen zal niet meer verdwijnen. Collega’s hoeven niet altijd meer fysiek in een vergaderruimte aanwezig te zijn om deel te kunnen nemen aan een meeting. Hybride vergaderen is de nieuwe manier om samen te komen op afstand.

Wil je voor jouw medewerkers een goede en productieve vergaderplek inrichten? Op dinsdag 31 augustus 2021 vond het webinar ‘(Her)inrichting van de productieve vergaderplek’ plaats. Dit webinar is nu gratis terug te kijken.

Je krijgt hier alle informatie over wat een productieve vergaderplek bevat en hoe HP hiervoor een oplossing kan bieden. Denk hierbij aan het inrichting van je Zoom of Teams inrichting op kantoor, digitaal whiteboarding, breakout workshops waarbij een deel thuis en op kantoor kan participeren. Dit en veel andere innovaties zullen u gedurende deze sessie inspiratie en ideeën geven.

Kijk het webinar gratis terug

Denk onder andere aan deze producten voor uw hybride vergaderplek:

  • Monitoren & Schermen
  • Koptelefoons, Speakers & Microfoons
  • Camera’s & Sensoren
  • Bedieningsmodules & Computers
  • Software geschikt voor virtueel samenwerken

Sprekers

Pieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Kijk het webinar gratis terug