Webinar 6 juli ‘Deze displays adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek’

Wil jij weten hoe je jouw medewerkers hun thuiswerkplek goed inricht? Meld je dan nu aan voor het webinar op 6 juli 2021.

Meld je hier gratis aan voor het webinar

Bij accessoires voor de (thuis)werkplek denken veel mensen aan een toetsenbord of muis. Toch heb je voor een gedegen uitrusting van de werkplek meer nodig. Goede randvoorwaarden zijn essentieel om productief thuis te kunnen werken. Zo worden er veel displays & accessoires verkocht. Deze zijn natuurlijk onmisbaar voor een goede (thuis)werkplek. De 5 musthave accessoires zijn:

  • Toetsenbord
  • Muis
  • Webcam
  • Headset
  • Docking Station
AdvertorialDe toekomst van het nieuwe werken

Wil je voor jouw medewerkers een goede en productieve werkplek inrichten? Neem dan deel aan het webinar op dinsdag 6 juli, 13.00 uur ‘Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek’. U krijgt hier alle informatie over wat een productieve werkplek bevat en hoe HP hiervoor een oplossing kan bieden.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen u binnen 1 uur informeren, dit alles onder leiding van gespreksleider Ronnie Overgoor. Dit webinar is een setting van een online talkshow.

Sprekers

Pieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Meld je hier gratis aan voor het webinar