Terugkijken webinar: De beveiligde hybride medewerker

Hybride werk heeft de wereld op zijn kop gezet! Bedrijven in rep en roer gebracht. Machtsverschuiving van werkgevers naar werknemers. Alles getransformeerd, van bedrijfscultuur tot persoonlijke prioriteiten. Wij verwachten dat IT ons net zo productief zal houden als toen we allemaal binnen vier muren zaten. Onze verwachtingen en eisen zijn onredelijk geworden. De druk ligt op IT om het onredelijke te laten gebeuren. Echter cybercriminelen worden steeds beter en slimmer; Hoe houd ik mijn security aanpak actueel voor IT en mijn hybride werknemers?

Webinar terugkijken

Hybride werken geeft veel nieuwe mogelijkheden waarbij de eisen aan IT blijven groeien. Zij hebben de taak om het personeelsbestand productief te houden, te verbinden en te beschermen, waar er ook wordt gewerkt. De eisen van het nieuwe werktijdperk zijn zeer uitdagend. In dit webinar gaan we in op de tools voor IT en management om je te bewapenen voor dit nieuwe werktijdperk.

Ben jij verantwoordelijk voor het securitybeleid of implementatie hiervan binnen jouw bedrijf? Laat je dan binnen 1 uur informeren over de laatste ontwikkelingen en krijg de juiste veilige handvaten mee.

Deze vraagstukken worden onder andere behandeld:

  • Hoe kun je veilig werken op je ‘happy’ werkplek naar keuze?
  • Hoe kan Intel’s nieuwste technologie en de Vpro management tools jouw workforce veilig en beheersbaar houden?
  • Er zijn zoveel security aanbieders op netwerk-, cloud-, software- en hardware niveau. Waar moet je starten en hoe dan?
  • Ik heb geen tijd, kennis en mankracht binnen mijn bedrijf om dit allemaal goed en snel geregeld te krijgen, wat kan ik (zelf) doen?

Zowel vanuit een onderzoeksperspectief als vanuit concrete security werkplekoplossingen zullen deze onderwerpen behandeld worden door specialisten als onder andere Pelle Aardewerk en Ralph van der Baan. Zij geven je de nodige tips & tricks. Bovendien kun je live vragen stellen.

Sprekers

Ralph van der Baan

Ralph is verantwoordelijk voor het presenteren van het Services portfolio aan klanten, partners en collega’s. Daarnaast vertaalt Ralph de terugkoppeling die hij ontvangt vanuit de markt, in concrete voorstellen om het portfolio te optimaliseren en de positie op de markt te versterken.

Voor zijn huidige rol als Category Manager heeft Ralph verschillende commerciële rollen vervuld in Sales-, Partner- en Accountmanagement.

Pelle Aardewerk

Pelle adviseert CISO’s in verschillende sectoren over hun end point security strategie / roadmap. Hij heeft meer dan 20 jaar IT/OT Security ervaring in diverse rollen bij multinationals en is een regelmatige spreker op internationale conferenties over onderwerpen zoals gegevens privacy, IT / OT-beveiliging en Cyber Security Program-onderwerpen.

Terrence Pellikaan

Securitytip Terrence Pellikaan

Terrence is al ruim 24 jaar werkzaam bij HP als Technical Presales Consultant. Expert op het gebied van Notebooks, Cloud Clients, Client Security, Deployment en Client Management solutions.

Wat kun je nog meer doen dan je nu al doet om je tegen cybercriminelen te beschermen? Bekijk het webinar terug via onderstaande button.

Webinar terugkijken