Webinar terugkijken: Hebben jouw werknemers al geklikt? (security-webinar)

Cybercriminelen worden steeds beter en slimmer. Het is wachten tot de volgende werknemer op een verkeerde link klikt waardoor je bedrijf wordt lamgelegd. Wat kun je nog meer doen dan je nu al doet om je hiertegen te beschermen? Bekijk het gratis security-webinar.

Kijk het webinar gratis terug

Werk je voor een organisatie met meer dan 100 medewerkers? Ben jij verantwoordelijk voor het securitybeleid of implementatie hiervan binnen jouw bedrijf? Laat je dan in een uur tijd informeren over de laatste ontwikkelingen en krijg de juiste veilige handvatten mee.

Het webinar is opgenomen op 21 april 2022. Deze vraagstukken werden er behandeld:

  • Het lijkt alsof aanvallen met ransomware inmiddels veel vaker voorkomen. Hoe komt dat? Is de techniek laagdrempeliger geworden?
  • Waarom is op dit moment een standaard antivirussoftware niet voldoende?
  • Er zijn zoveel security-aanbieders op netwerk-, software- en hardwareniveau. Waar moet je starten en hoe dan?
  • Waarom lukt het ons niet om ons tegen aanvallen te beveiligen?
  • Hoe en waartegen moet ik mij nu bewapenen? Wat zouden bedrijven kunnen doen?
  • Ik heb geen tijd en mankracht binnen mijn bedrijf om dit allemaal goed geregeld te krijgen, wat kan ik doen?

Zowel vanuit een onderzoeksperspectief als vanuit concrete security werkplekoplossingen zullen deze onderwerpen behandeld worden door onze sprekers Bernold Nieuwesteeg en Pieter Schouten. Zij geven je de nodige tips & tricks.

Kijk het webinar gratis terug

Bernold Nieuwesteeg cybersecurityBernold Nieuwesteeg – Specialist op het gebied van cybersecurity
Bernold’s missie is om te werken aan cross-overs tussen universiteit, overheid en het bedrijfsleven om praktische oplossingen te ontwikkelen voor ingewikkelde kwesties. Bernold is onafhankelijk adviseur op het gebied van cybersecurity en digitale autonomie en is columnist voor Data Cyber Security & Privacy.

Pieter Schouten HPPieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Tevens verantwoordelijk voor de beveiliging van de hybride thuiswerkplek.

Kijk het webinar gratis terug