Webinar: Technologische ontwikkelingen vanuit NVIDIA & Autodesk en de HP Workstation oplossingen

Ontdek binnen één uur hoe je AI kan toepassen op het gebied van realtime visualisatie, animatie en simulatie. Of je nu werkzaam bent in Architectuur, Retail, Automotive, Engineering, Construction, Design, Broadcasting of Datascience, wij laten je zien hoe je jezelf nog beter kan onderscheiden binnen jouw branche. Bovendien brengen wij je op de hoogte van de allerlaatste technologische ontwikkelingen vanuit NVIDIA, Autodesk en de nieuwste HP Workstation oplossingen.

Aanmelden webinar

Onderstaand een greep uit de bespreekpunten:

  • Omniverse & Unity Technologies ’s werelds toonaangevende realtime 3D-ontwikkelingsplatform wordt getoond i.s.m. Autodesk oplossingen;
  • De nieuwste Max en Maya toepassingen, Ontwerp visualisatie toepasbaar voor iedere gebruiker;
  • Locatie onafhankelijk werken vanuit Z-Central met de nieuwste High-End Workstation oplossingen;
  • Vanuit NVIDIA worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van software uiteengezet en GPU Visualization die tijdens de GTC (GPU Technology Conference) in maart aangekondigd worden;
  • Live mogelijkheid om de interactie aan te gaan en vragen te stellen.

Met interessante sprekers:

Oskar Bednarek – RTX sales specialist bij NVIDIA
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Oskar op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Oskar organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Oskar brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Mickel Van den Bussche – Product Manager Workstations BeNeLux bij HP
Mickel Van den Bussche is sinds jaren een vaste kracht in het high end computing landschap in België en Luxemburg. Met een terdege begrip van de systeemvereisten van ISV-applicaties, en zijn diepgaande kennis van het Z/HP gamma stuurt hij, samen met een team van professionals, reeds jaren de gebruikers naar de juiste oplossing voor hun gebruik. Steeds met de optimale klanttevredenheid als ultiem motto.

Jean-Pierre van Gastel – Autodesk & Unity certified Instructor
Hij begon zijn loopbaan als CNC-frezer in een fabriek en werkte later als AutoCAD-tekenaar. Gedurende 28 jaar was hij werkzaam voor de distributie van Autodesk, waarbij hij onder andere de hele wereld afreisde om lezingen te geven. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het gebruik van Autodesk-software, en heeft zich ook gecertificeerd als instructeur voor Unity. Nu is hij actief als freelance Autodesk en Unity gecertificeerd instructeur en werkt hij twee dagen per week voor HP – NVIDIA.

Laat je inspireren en schrijf nu in voor het webinar op donderdag 20 april van 10.00 tot 11.00 uur. 

Aanmelden webinar