Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mobile Matters 29 november 2019 (gratis event!)

29 november 2019: 09:00 - 13:30

Gratis

Mobile Matters is een uniek IT event gericht op mobility, security en digitale transformatie voor bedrijven en overheid. Deze Mobile Matters gaat over de werkplek van de toekomst. Hoe verbeter je productiviteit en flexibiliteit binnen je organisatie, terwijl je toch veilig blijft werken?

Tijdens deze editie zijn wij te gast bij productiehuis EndemolShine en wordt uitgebreid ingegaan op hun praktijkvoorbeelden van digitale transformatie. Ook komen diverse topsprekers van o.a. Adobe, HP en Microsoft aan het woord over de verschillende aspecten die komen kijken bij digitale transformatie.

Gegevens

Datum:
29 november 2019
Tijd:
09:00 - 13:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://marketing.ikwilmobielwerken.nl/mobile-matters-29-nov-2019

Locatie

Endemol Shine
MediArena 2
Amsterdam, 1114 BC Nederland
+ Google Maps

Organisator

HP
Telefoon:
(020) 655 14 58
E-mail:
info@hp.nl
Website:
www.hp.nl

Video One Life Webinar

HP One Life Webinar

In deze video van het One Life Webinar van 30 januari toont HP de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment.

In een kleine 40 minuten ben je weer helemaal bij.

Klik hier voor de video.


Webinar Collaboration Security & Design (opgenomen)

accessoires voor het nieuwe werken: veiligheidssleutel YubikeyVolg dit opgenomen webinar waarin het nieuwste HP Elite portfolio wordt geïntroduceerd. Van HP’s nieuwste en meest premium notebooks, tot meeting room oplossingen en de meest high-end HP All-in-One PCs. De nadruk zal liggen op design, samenwerkingstools en security om mobiel en flexibel werken optimaal te kunnen faciliteren en te beveiligen.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Klik hier voor de video