Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

One Life Webinar 30 januari 2018

30 jan, 2018: 10:00 - 11:00

Gratis
HP One Life Webinar

Graag nodigen wij u uit voor het HP One Life Webinar op dinsdag 30 januari 2018 van 10:00 tot 11:00 uur. In 45 minuten brengen wij u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment. U krijgt inzicht in wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen betekenen.

Bent u ook benieuwd geworden? Meld u dan aan via onderstaande button voor de webinar tool. U ontvangt vervolgens automatisch de gegevens om deze sessie op 30 januari 2018 bij te wonen.

Inhoud:

  • Gebruikersgroepen
  • Security
  • Kantoor vd toekomst
  • Zero touch deployment
  • Introductie HP Elite portfolio 2018
  • HP DaaS

Inschrijving is gesloten. Je kunt wel de video bekijken. Die vind je hier.

Gegevens

Datum:
30 jan, 2018
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

HP
Telefoon:
(020) 655 14 58
E-mail:
info@hp.nl
Site:
www.hp.nl

Video One Life Webinar

HP One Life Webinar

In deze video van het One Life Webinar van 30 januari toont HP de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment.

In een kleine 40 minuten ben je weer helemaal bij.

Klik hier voor de video.


Webinar Collaboration Security & Design (opgenomen)

accessoires voor het nieuwe werken: veiligheidssleutel YubikeyVolg dit opgenomen webinar waarin het nieuwste HP Elite portfolio wordt geïntroduceerd. Van HP’s nieuwste en meest premium notebooks, tot meeting room oplossingen en de meest high-end HP All-in-One PCs. De nadruk zal liggen op design, samenwerkingstools en security om mobiel en flexibel werken optimaal te kunnen faciliteren en te beveiligen.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Klik hier voor de video