Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SecurITy Festival

14 nov, 2018: 10:00 - 17:00

 

In dit digitale tijdperk zijn we kwetsbaarder dan ooit voor cybersecurity-aanvallen en is het gemakkelijker dan voorheen deze uit te voeren. Het veilig houden van klant- en bedrijfsgegevens lijkt dan ook een bijna onmogelijke uitdaging.
De realiteit is dat IT de taak heeft om niet alleen bekende bedreigingen te verijdelen, maar ook te anticiperen op de manieren waarop deze bedreigingen evolueren. Voor elke nieuwe beveiligingspatch staat een hacker klaar om een onontdekt pad naar gegevens te vinden.

 

Tijdens het SecurITy Festival op 14 november, in de Metaal Kathedraal – Utrecht, word je, tussen 10.00 – 17.00 uur, ondergedompeld in de wereld van cybersecurity. Zo zal Microsoft je meenemen in de ontwikkeling van security intelligence binnen jouw bedrijf om zo bedreigingen een stap voor te zijn. Geeft Fox-IT een kijk in de wereld van het voorkomen en oplossen van ernstige cyberbedreigingen. Tijdens de spectaculaire livehacks van het Red Team van Deloitte ervaar je zelf hoe weinig moeite, tijd en geld het hackers kost om een gerichte aanval uit te voeren. De Speeddate sessies met de experts van HP bieden een goede mogelijkheid om gerichte vragen te stellen. Daarnaast zijn er demonstraties van HP die laten zien hoe kwetsbaar PC’s en Printers binnen jouw organisatie kunnen zijn en wat HP hier tegen doet.

 

Michael ‘MafiaBoy’ Calce zal een bijzondere presentatie houden en Boris Balacheff, technoloog HP Secuity Labs, geeft een inspirerende lezing over hoe de toekomst van cybersecurity eruit zal zien. Daarnaast zijn er heerlijke drinks & bites van de Chef’s table, biedt het SecurITy Festival geweldige netwerkmogelijkheden en kun je ook nog getuige zijn van de Computable Pitch Battle waarin vijf start up’s vertellen hoe zij beveiligingsvraagstukken oplossen. Er is meer dan genoeg te beleven tijdens het festival en wij beloven dat je ‘secure in 60 minutes’ wordt. Dus waar wacht je nog op? Don’t be a prey.

Become secured!

Klik hier en meld je nu aan voor hét SecurITy event van het jaar!

Gegevens

Datum:
14 nov, 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.securityfestival.nl/?utm_source=iwmw&utm_medium=event

Locatie

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20
Utrecht, 3545 NA Nederland

Organisator

HP
Telefoon:
(020) 655 14 58
E-mail:
info@hp.nl
Website:
www.hp.nl

Video One Life Webinar

HP One Life Webinar

In deze video van het One Life Webinar van 30 januari toont HP de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment.

In een kleine 40 minuten ben je weer helemaal bij.

Klik hier voor de video.


Webinar Collaboration Security & Design (opgenomen)

accessoires voor het nieuwe werken: veiligheidssleutel YubikeyVolg dit opgenomen webinar waarin het nieuwste HP Elite portfolio wordt geïntroduceerd. Van HP’s nieuwste en meest premium notebooks, tot meeting room oplossingen en de meest high-end HP All-in-One PCs. De nadruk zal liggen op design, samenwerkingstools en security om mobiel en flexibel werken optimaal te kunnen faciliteren en te beveiligen.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Klik hier voor de video