Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

4 juni 2019

HP Security en Beheer kennissessie

4 juni 2019: 09:45 - 12:30
HP Nederland B.V., Startbaan 16
Amstelveen, 1187 XR Nederland

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en u doet er natuurlijk alles aan om op IT-gebied goed op de hoogte te blijven. Echter, zijn uw werkplekken wel goed beveiligd? En hoe zorgt u ervoor dat uw werkplekken in de toekomst veilig en beheerbaar blijven? Het antwoord op deze vragen krijgt u tijdens de informatieve kennissessie over HP Security en Beheer van experts Nick Goossens en Terrence Pellikaan.

Meer weten »

Kennissessie HP Workstations 18 juni 2019

18 juni 2019: 09:45 - 12:30
HP Nederland B.V., Startbaan 16
Amstelveen, 1187 XR Nederland

Centraal in deze sessie staat de vraag hoe u en uw werknemers op een effectieve manier kunnen werken met behulp van HP Workstations. We gaan in op de verschillen tussen Desktops en Workstations, de verschillende segmenten binnen het portfolio en de beschikbare optimalisatiemogelijkheden om alle kracht uit de HP Workstations te halen.Ook laten we u kennismaken met Virtual Reality en ontdekt u hoe dit een bijdrage kan leveren aan uw business.   Agenda Kennissessie HP Workstations 18 juni 2019: 09:45 Inloop met…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Video One Life Webinar

HP One Life Webinar

In deze video van het One Life Webinar van 30 januari toont HP de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment.

In een kleine 40 minuten ben je weer helemaal bij.

Klik hier voor de video.


Webinar Collaboration Security & Design (opgenomen)

accessoires voor het nieuwe werken: veiligheidssleutel YubikeyVolg dit opgenomen webinar waarin het nieuwste HP Elite portfolio wordt geïntroduceerd. Van HP’s nieuwste en meest premium notebooks, tot meeting room oplossingen en de meest high-end HP All-in-One PCs. De nadruk zal liggen op design, samenwerkingstools en security om mobiel en flexibel werken optimaal te kunnen faciliteren en te beveiligen.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Klik hier voor de video