Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

22 mei 2018

Lunch & Learn: Thin clients

22 mei 2018: 10:00 - 13:00
HP Nederland B.V., Startbaan 16
Amstelveen, 1187 XR Nederland

Op 22 mei organiseert HP weer een inspirerende interactieve sessie. Deze editie zal in het teken staan van een totaaloplossing op het gebied virtualisatie in combinatie met onze Thin Clients. Bent u geïnteresseerd deze sessie bij te wonen? Meld u dan vandaag nog aan via onderstaande button. Meld je hier aan Programma 10:15 uur Inloop met koffie 10:30 uur Start Sessie - Raymond Drielinger Thin Client Presales - Introductie - HP Client virtualisatie strategie - HP Thin Client – historie tot…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Video One Life Webinar

HP One Life Webinar

In deze video van het One Life Webinar van 30 januari toont HP de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de gebruikersgroepen demografie, kantoor van de toekomst, Device as a Service (DaaS), beveiliging en Zero Touch deployment.

In een kleine 40 minuten ben je weer helemaal bij.

Klik hier voor de video.


Webinar Collaboration Security & Design (opgenomen)

accessoires voor het nieuwe werken: veiligheidssleutel YubikeyVolg dit opgenomen webinar waarin het nieuwste HP Elite portfolio wordt geïntroduceerd. Van HP’s nieuwste en meest premium notebooks, tot meeting room oplossingen en de meest high-end HP All-in-One PCs. De nadruk zal liggen op design, samenwerkingstools en security om mobiel en flexibel werken optimaal te kunnen faciliteren en te beveiligen.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Klik hier voor de video

Simple Share ButtonsDeel dit bericht met jouw netwerk.
Simple Share Buttons