Home Innovatie

Innovatie

In dit thema inspireren we de IT-manager. Welke trends nemen we waar? En wat betekent dit voor zijn manier van werken en/of hoe hij werknemers faciliteert?

innovatie en duurzaamheid

Duurzaam mobiel werken? De quick wins volgens ACES Direct

Mobiel werken levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van je milieu-impact. ‘Maar er zijn meer quick wins waarmee je het verschil maakt’, stelt...
IT-trends in 2020 2025

Dit zijn de belangrijkste trends volgens IT-professionals

Data, data en nog eens data. Wil je met je tijd meegaan, dan moet je met data aan de slag. Dat is de belangrijkste conclusie uit HP-onderzoek onder IT-professionals. Ontdek welke trends de grootste impact op de werkvloer gaan hebben.
AI op de werkvloer

AI op de werkvloer: trends die jouw werk gaan veranderen

Over AI-toepassingen op kantoor is nog weinig bekend. Ten onrechte, er zijn diverse toepassingen die kantoorwerk efficiënter en werknemers productiever kunnen maken.

De werkplek van de toekomst ontdek je bij Mobile Matters

Benieuwd hoe je als organisatie samenwerking bevordert en tegelijkertijd secure en compliant blijft? ‘Door de toegevoegde complexiteit wordt de algehele oplossing minder veilig.’
Rob Idink duurzaamheid HP

‘Goede score is bevestiging van onze nieuwe koers’

HP Inc. scoort goed in de MT500, de jaarlijkse ‘reputatie-ranglijst’ van Nederlandse bedrijven. Voor managing director Rob Idink een bevestiging van de nieuwe koers die het bedrijf eind 2015 insloeg.
innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid op de werkvloer

Van virtual reality-vergaderen tot eenvoudig te repareren devices: mobiel werken gaat goed samen met innovatieve én duurzame oplossingen.
Innovation Journal cover

Deze innovaties hebben (binnenkort) invloed op jouw manier van werken

Wat betekenen de snelle technologische ontwikkelingen voor jouw manier van werken? In dit Innovation Journal geven we inzicht van hetgeen je te wachten staat.
innovation jorunal 3D-printing

De rol van print in jouw leven is groter dan je...

De paperless office is een veelgehoorde term. Printen lijkt dus niet meer van deze tijd. Toch is niets minder waar.
mobiel werken in de retail

Mobiel werken in de retail: sneller en klantgerichter

Heb je moeite de nieuwste ontwikkelingen op kantoor bij te benen? In de retail is het al helemaal rennen geblazen. Lees hier hoe mobiel werken in de retail er komende jaren uit gaat zien.
duurzaam ondernemen en tevreden medewerkers

Maak werk van duurzaam ondernemen én krijg tevreden medewerkers

Ook mobiel werken kan bijdragen aan duurzaam ondernemen én aan tevreden medewerkers. Ontdek in dit artikel de belangrijkste quick wins.