Home Innovatie

Innovatie

In dit thema inspireren we de IT-manager. Welke trends nemen we waar? En wat betekent dit voor zijn manier van werken en/of hoe hij werknemers faciliteert?

duurzaam ondernemen en tevreden medewerkers

Maak werk van duurzaam ondernemen én krijg tevreden medewerkers

Ook mobiel werken kan bijdragen aan duurzaam ondernemen én aan tevreden medewerkers. Ontdek in dit artikel de belangrijkste quick wins.
USB-C

USB-C: kantoor van de toekomst in één stekker

Het heeft even geduurd, maar USB-C lijkt nu toch echt een succes te worden. Wat is USB-C eigenlijk en welke voordelen levert het je op?
Rob Idink duurzaamheid HP

Rob Idink: ‘Duurzaamheid centraal in de moderne organisatie’

Om aantrekkelijk te blijven moeten bedrijven investeren in duurzaamheid. En dat hoeft niet ten koste te gaan van de winst, stelt Rob Idink van HP Nederland.
trends 2019

6 trends op het gebied van mobiel werken voor 2019

Het is weer de tijd van het jaar om vooruit te blikken. Welke trends staan ons in 2019 te wachten? En wat moet en kun je daar als bedrijf mee?
duurzaamheid is een keuze

Duurzaamheid is een keuze

Flexibel werken en MVO gaan goed samen. Toch hebben lang niet alle bedrijven de overstap al gemaakt. Hoe komt dat? 'Ik ken nog geen bedrijf dat aan alle drie de eisen voldoet.’
knelpunten mobiel werken

Steeds minder knelpunten bij mobiel werken

Flexibel werken is een belangrijke secundaire voorwaarde. Lange tijd waren de slechte randvoorwaarden genoeg reden om mobiel werken te verbieden. Gelukkig zijn de belangrijkste knelpunten inmiddels opgelost.
duurzaam sustainable HP duurzaamheidsstrategie

HP: ‘duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde’

Planet, People en Community: dat zijn de 3 pijlers onder de duurzaamheidsstrategie van HP. Het bedrijf investeert wereldwijd in recycling, diversiteit én mobiel werken.
flexibel werken en MVO de voordelen

Flexibel werken en MVO, een gouden combinatie?

Flexibel werken brengt veel voordelen met zich mee. Denk aan een betere werk-privébalans en een besparing van tijd en geld omdat werknemers niet meer...
innovaties in de zorg

Dit zijn de innovaties in de zorg waar je iets mee...

Sensortechnologie, augmented reality, big data en kunstmatige intelligentie. Wat zijn de belangrijkste innovaties in de zorg? Een overzicht.
One Life

One Life: op naar een flexibele en toekomstbestendige werkplek

Wat zijn de actuele werk- en kantoortrends en hoe richt je de werkplek zo toekomstbestendig mogelijk in? De opvallendste trends uitgelicht.