MVO

Rob Idink duurzaamheid HP

‘Goede score is bevestiging van onze nieuwe koers’

HP Inc. scoort goed in de MT500, de jaarlijkse ‘reputatie-ranglijst’ van Nederlandse bedrijven. Voor managing director Rob Idink een bevestiging van de nieuwe koers die het bedrijf eind 2015 insloeg.
innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid op de werkvloer

Van virtual reality-vergaderen tot eenvoudig te repareren devices: mobiel werken gaat goed samen met innovatieve én duurzame oplossingen.
duurzaam ondernemen en tevreden medewerkers

Maak werk van duurzaam ondernemen én krijg tevreden medewerkers

Ook mobiel werken kan bijdragen aan duurzaam ondernemen én aan tevreden medewerkers. Ontdek in dit artikel de belangrijkste quick wins.
Rob Idink duurzaamheid HP

Rob Idink: ‘Duurzaamheid centraal in de moderne organisatie’

Om aantrekkelijk te blijven moeten bedrijven investeren in duurzaamheid. En dat hoeft niet ten koste te gaan van de winst, stelt Rob Idink van HP Nederland.
duurzaamheid is een keuze

Duurzaamheid is een keuze

Flexibel werken en MVO gaan goed samen. Toch hebben lang niet alle bedrijven de overstap al gemaakt. Hoe komt dat? 'Ik ken nog geen bedrijf dat aan alle drie de eisen voldoet.’
duurzaam sustainable HP duurzaamheidsstrategie

HP: ‘duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde’

Planet, People en Community: dat zijn de 3 pijlers onder de duurzaamheidsstrategie van HP. Het bedrijf investeert wereldwijd in recycling, diversiteit én mobiel werken.
flexibel werken en MVO de voordelen

Flexibel werken en MVO, een gouden combinatie?

Flexibel werken brengt veel voordelen met zich mee. Denk aan een betere werk-privébalans en een besparing van tijd en geld omdat werknemers niet meer...
duurzaam apparaat mobiel device repareren

Hoe duurzaam is jouw mobiele device?

Smartphones, tablets en laptops worden steeds dunner en lichter. Fijn voor de gebruiker, maar niet duurzaam. Wanneer is het een duurzaam apparaat?
Ruben Abrahams reinvent yourself

Ondernemer Ruben Abrahams: ‘Als je ergens voor gaat, hoort daar geen...

Projectontwikkelaar Ruben Abrahams is een echte flexwerker: 'Soms werk ik tot laat, soms begin ik vroeg. ZZP-ers worden simpelweg uitgedaagd meer ondernemend te zijn.’