Webinar 9 februari 2021: ‘Verduurzamen? Vergeet de werkplek niet’

Dinsdag 9 februari 2021 om 10 uur vindt het gratis webinar ‘De duurzame werkplek’ plaats. Wat is de invloed van de werkplek op strategische duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie? Die vraag beantwoorden diverse specialisten uit de markt.

Wist je dat de keuze van de werkplek van invloed is op de strategische duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie? In dit webinar gaan specialisten uit de markt hierover met elkaar in discussie. Wek type materialen maakt het verschil? Op welke certificeringen moet je letten als je nieuwe producten aanschaft? En heeft het echt veel toegevoegde waarde om in bulk te bestellen?

De experts delen hun inzichten en visie over wat zij verstaan onder een duurzame werkplek. Na het deelnemen van dit webinar weet je welke impact de keuze van de werkplekken voor jouw organisatie kan hebben en wat je concreet kunt doen om een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie.

Meld je hier aan voor het webinar

Wanneer? Dinsdag 9 februari 2021 van 10.00 tot 11.00 uur
Voor wie? Voor managers in 100+-bedrijven die zich bezighouden met de inrichting van de thuiswerkplekken van medewerkers.
Waarom? Omdat je verduurzamen belangrijk vindt en/of wilt helpen de duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie te halen en benieuwd bent welke rol de werkplek daarin kan spelen.
Aanmelden? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Christina Geierlehner

Christina Geierlehner
Sustainability Manager Benelux bij HP
Christina Geierlehner is Sustainability Manager voor de Benelux en behandelt onderwerpen als circulariteit, milieuverantwoordelijkheid, ketenverantwoordelijkheid, lokale sociale initiatieven en naleving van milieuregelgeving. In haar vorige rol heeft Christina bedrijven geadviseerd op hun weg naar CO2-neutraliteit, strategieën gedefinieerd binnen Scope 1, 2 en 3 GHG-emissies en plannen ontwikkeld in overeenstemming met de standaarden en richtlijnen van het GHG Protocol om gedefinieerde duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Leonieke MeviusLeonieke Mevius
Beleidsadviseur MVO bij SURF
Leonieke Mevius is sinds 2 jaar beleidsadviseur MVO bij SURF, nadat ze 20 jaar in de IT heeft gewerkt. Samen met Rijkswaterstaat en Pianoo trekt Leonieke namens SURF de Buyer Group ICT.

Laurien de Vos
Teamlid bij het Vattenfall Solar Team
Laurien de VosLaurien de Vos is teamlid bij het Vattenfall Solar Team. Het Vattenfall Solar is een team van 17 gemotiveerde studenten van de TU Delft. In augustus 2020 zijn zij begonnen met het bouwen van een gloednieuwe zonneauto om in oktober 2021 de Bridgestone World Solar Challenge te rijden. Dit is een race van 2000 km dwars door de Australische outback, waarbij de auto enkel op de kracht van de zon rijdt. HP ondersteunt het Vattenfall Solar Team met de beste apparatuur. Hiermee kan het team de aerodynamica van hun zonneauto Nuna volledig optimaliseren.

Meld je hier aan voor het webinar