Webinar 10 november 2020: ‘Versnelde digitale transformatie rondom de werkplek’

Dinsdag 10 november om 10 uur vindt het webinar ‘Versnelde digitale transformatie rondom de werkplek’ plaats. Hier krijg je inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om de digitale transformatie in jouw bedrijf in goede banen te leiden. Goed nieuws: het event is helemaal gratis én je kunt je nog aanmelden.

De digitale transformatie van de werkplek zit momenteel in een stroomversnelling. Dat heeft gevolgen voor onder andere de cultuur in je bedrijf, voor de werkstijl en voor de bedrijfs- en werkprocessen. In dit webinar gaat HP in discussie met specialisten uit de markt om uit te zoeken wat de impact van die versnelde verandering is op deze topics.

Dit webinar is vooral interessant voor beleidsmakers, voor C-level en voor IT-managers die zich bezighouden met de moderne (thuis)werkplek. IT is hierbij de verbindende factor. Tijdens dit webinar wordt er extra aandacht besteed aan de volgende topics: standaardisatie, inrichting, proactief beheer en financiering, cloudprint en thuisprinten.

Meld je hier aan voor het webinar

Wanneer? Dinsdag 10 november van 10.00 tot 11.00 uur. Tip: kun je niet op dit tijdstip, maar wil je het webinar wel graag kijken? Meld je dan gewoon aan, want een paar dagen na afloop van het event ontvang je een terugkijklink.
Voor wie? Beleidsmakers, C-level en IT-managers die zich bezighouden met de moderne (thuis)werkplek
Waarom? Je wilt de digitale transformatie binnen jouw organisatie in goede banen leiden en weten wat er allemaal (nog meer) mogelijk is op dit vlak.
Aanmelden? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Alex van den Bergh, Managing Director bij Quint.
Alex van den Bergh QuintAlex adviseert jaarlijks tientallen organisaties in Nederland en daarbuiten over hoe zij nieuwe digitale oplossingen kan sourcen of bestaande situaties kan optimaliseren. Hij besteedt het merendeel van zijn tijd aan complexe transformaties op dit vlak bij diverse organisaties. Daarnaast spreekt hij op forums en congressen, geeft gastcolleges aan universiteiten en hogescholen en publiceert regelmatig in vakbladen en boeken.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP.
Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Pieter Schouten, Workplace Consultant voor HP Nederland.
Pieter Schouten HPPieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Hij heeft een achtergrond in bedrijfskunde, applicatieontwikkeling, enterprise mobility management, outsourcing en is specialist op de gebieden Microsoft 365, G Suite, beheer, beveiliging, hardware en gebruikerspersona’s.

Meld je hier aan voor het webinar