Home Innovatie Werkplek van de toekomst

Werkplek van de toekomst

De werkplek van de toekomst ontdek je bij Mobile Matters

Benieuwd hoe je als organisatie samenwerking bevordert en tegelijkertijd secure en compliant blijft? ‘Door de toegevoegde complexiteit wordt de algehele oplossing minder veilig.’
Innovation Journal cover

Deze innovaties hebben (binnenkort) invloed op jouw manier van werken

Wat betekenen de snelle technologische ontwikkelingen voor jouw manier van werken? In dit Innovation Journal geven we inzicht van hetgeen je te wachten staat.
mobiel werken in de retail

Mobiel werken in de retail: sneller en klantgerichter

Heb je moeite de nieuwste ontwikkelingen op kantoor bij te benen? In de retail is het al helemaal rennen geblazen. Lees hier hoe mobiel werken in de retail er komende jaren uit gaat zien.
USB-C

USB-C: kantoor van de toekomst in één stekker

Het heeft even geduurd, maar USB-C lijkt nu toch echt een succes te worden. Wat is USB-C eigenlijk en welke voordelen levert het je op?
trends 2019

6 trends op het gebied van mobiel werken voor 2019

Het is weer de tijd van het jaar om vooruit te blikken. Welke trends staan ons in 2019 te wachten? En wat moet en kun je daar als bedrijf mee?
One Life

One Life: op naar een flexibele en toekomstbestendige werkplek

Wat zijn de actuele werk- en kantoortrends en hoe richt je de werkplek zo toekomstbestendig mogelijk in? De opvallendste trends uitgelicht.
werkplek van de toekomst

Werkplek van de toekomst: minder devices en meer apps

Een smartphone, tablet, laptop en desktop. Het einde lijkt (eindelijk) in zicht voor de trend van steeds meer apparaten op de werkvloer. Hoe zit...
toekomstige werkplek

Zo ziet jouw toekomstige werkplek eruit

Van 9 tot 5 op kantoor werken gebeurt steeds minder. De bureaus en laptops zijn nog wel hetzelfde. Maar niet voor lang meer. In deze blik in de toekomst zie je hoe de werkplek op korte termijn verandert.
werkplek van de toekomst van Juriaan van Meel

Werkplek van de toekomst is flexibel en divers

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit? Hebben we nog behoefte aan een kantoor nu we steeds meer op afstand werken? Juriaan van...
HP Elite x2 1012

Hoe ziet het device van de toekomst eruit? 4 specificaties van...

Mobiel werken stelt nieuwe eisen aan je device. Het apparaat moet licht, sterk en gebruiksvriendelijk zijn. En je moet er zowel op kantoor als...