Deze innovaties hebben (binnenkort) invloed op jouw manier van werken

De elkaar snel opvolgende technologische ontwikkelingen maakt werknemers nog steeds onzeker. Want wat betekent het voor hun manier van werken? In dit Innovation Journal werpen we een blik in de toekomst en geven inzicht van hetgeen je te wachten staat.

Op ikwilmobielwerken.nl beschrijven we geregeld de laatste trends op het gebied van mobiel werken. Trends die je helpen ontdekken waar je op korte termijn rekening mee moet houden. In deze Innovation Journal gaan we hier nog dieper op in en kijken verder de toekomst in.

Onvoorstelbaar

Innovation Journal binnenwerk road to 2030Technologie is steeds meer een onderdeel geworden van ons leven. In alles wat we doen komt het terug, bewust en onbewust. Het faciliteert ons op alle ondenkbare manieren om ons zowel in de fysieke als digitale wereld te bewegen. De technologische ontwikkelingen beïnvloeden steeds meer onze manier van leven, onze werkplek, de informatie die we krijgen en onze veiligheidsbehoeften.

En hoewel de technologie op dit moment al een grote invloed heeft op onze manier van leven en werken, is dat nog niets bij hetgeen in de (nabije) toekomst mogelijk is.

Er staan ontwikkelingen aan te komen waar we ons nu nog helemaal niks bij kunnen voorstellen. Maar het gaat wel voor grote veranderingen in onder andere het onderwijs, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven zorgen.

Impact op branches

Innovation Journal binnenwerk autoIn deze Innovation Journal staan we stil bij die verschillende ontwikkelingen. Zo lees je in dit online Engelse magazine over de toekomst van computing: waar staan we over 10 jaar? Ook ontdek je hoe je criminelen in de toekomst nog steeds een stap voorblijft. En we werpen voor verschillende branches een blik in de toekomst.

Innovation Journal binnenwerk retailIn het online magazine lees je onder andere hoe het klaslokaal en de campus van de toekomst eruit ziet. En wat de retail te wachten staat: hoe gaan we straks shoppen? Bestaat de stenen winkel over 10 jaar nog wel? Ook de gezondheidszorg komt aan bod: hoe gaat de technologie mensen met fysieke en psychische problemen straks beter helpen? En wat betekenen de technologische ontwikkelingen voor je persoonlijke groei? Wat hebben leiders uit de toekomst nodig en hoe halen ze hun voordeel eruit?

Innovation Journal coverLees hier het Innovation Journal (dit online magazine is in het Engels)