Gefaseerd overstappen op mobiel werken (gratis whitepaper)

gefaseerd overstappen op mobiel werken, gratis whitepaperDoor met uw organisatie over te stappen op het nieuwe werken, maakt u uw bedrijf klaar voor de toekomst. Hoe zit dat?

Mobiel werken, het nieuwe werken of flexwerken. Hoe u het ook noemt, het komt in alle gevallen op hetzelfde neer: werknemers de mogelijkheid bieden te werken waar en wanneer ze maar willen.

Winstgevend

Overstappen op mobiel werken is niet alleen gunstig voor werknemers, ook het bedrijf zelf profiteert ervan. Zo dragen mobiele werkers meer bij aan de winstgevendheid van het bedrijf, juist doordat ze sneller en productiever werken. Daarnaast zijn er grote kostenbesparingen mogelijk door kantoorruimte af te stoten en de overgebleven ruimte efficiënter te benutten. Doen dus.

U overweegt om gefaseerd over te stappen op mobiel werken. Handig, want zo kunnen werknemers rustig wennen aan deze ingrijpende overstap.

  • Wat komt er allemaal kijken bij zo’n implementatie van het nieuwe werken?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van geleidelijk overstappen?
  • Hoeveel tijd neemt de voorbereiding in beslag en op welke ‘nazorg’ moet u berekend zijn? Een stappenplan om de overgang soepel te laten verlopen.

Download gratis deze whitepaper en lees alles over hoe u het beste kunt overstappen op mobiel werken!