Online talkshow terugkijken: HP Healthcare Hour

Deze tijd vraagt om slimme mobiele technologie voor onze zorgverleners. Hoe zorgen we dat ze optimaal kunnen werken, ook vanuit huis? Dat ontdek je tijdens het HP Healthcare Hour.

Veel zorginstellingen worstelen met een nieuwe realiteit: mede door de huidige crisis werkt hun personeel steeds vaker thuis of op flexplekken. Helaas zijn hun mobiele devices en werkplekken daar meestal niet goed op ingericht. Dit pakt slecht uit voor de productiviteit, terwijl de werkdruk juist toeneemt.

Tijdens de online talkshow HP Healthcare Hour praten onze experts en vakgenoten je bij over werkplek-oplossingen die passen bij deze tijd en die je zorgmedewerkers veel tijd besparen. Daar heb jij toch ook wel een uurtje voor over?

Kijk hier de HP Healthcare Hour terug

Tijdens HP Healthcare Hour krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Welke stappen neem je richting een moderne mobiele hybride werkplek?
  • Hoe bepaal je welke devices geschikt zijn voor de verschillende doelgroepen?
  • Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van Mobiele Thin Clients, Chrome Enterprise of toch Windows 10?
  • Zijn thuiswerkplek-oplossingen slim te financieren?
  • Hoe ga je de combinaties van deze apparaten beheren en beveiligen?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor onder andere thuisprinten met Instant Ink, Cloud workflows met Workpath, overal printen met ROAM en printen vanaf de app met HP Smart?

Wanneer? Dit webinar is uitgezonden op dinsdag 1 december 2020
Voor wie? Voor managers in de zorg van bedrijven die zich bezighouden met werkplek-oplossingen.
Waarom? Omdat je wilt bijgepraat worden over werkplek-oplossingen die passen bij deze tijd en die je zorgmedewerkers veel tijd besparen.

Kijk hier de HP Healthcare Hour terug

Sprekers

Pauline de Wilde, uurvoorzitter
Pauline de Wilde is bekend van de tv-programma’s SnoPaulinewmagazine, ViaVacance, Duurzaam Ondernemen, Lokaal Duurzaam en Ondernemerszaken op RTL en RTLZ. Steeds vaker neemt zij de rol van dagvoorzitter op zich. Voor HP Healthcare Hour beleeft ze haar première als uurvoorzitter.

Raymond Drielinger, VDI Consultant en Projectengineer MDCS
Raymond Drielinger staat stil bij de transformatie van het Franciscus Gasthuis & Vlietland naar Chrome Enterprise en waarom er niet bij alle werkplekken voor dit pakket is gekozen.

Dennis Bul, Team Manager ICT Beheer Franciscus Gasthuis & Vlietland
De toename van ambulante en mobiele medewerkers maakt technologie op afstand onmisbaar. Dit heeft de zorginstelling Franciscus Gasthuis & Vlietland doen besluiten om werkplekken te mobiliseren en klaar te maken voor de cloud, met behulp van o.a. Citrix en Google Chrome Enterprise.

Pieter Schouten, Werkplekconsultant HP Nederland
Voor iedere organisatie heeft HP een oplossing op maat. Maar welke kies je? En hoe pak je dat aan? Pieter Schouten bespreekt de typische factoren die technologische keuzes van zorginstellingen beïnvloeden, een framework voor werkplek-oplossingen op basis van zorg persona’s en een stappenplan voor de transformatie van jouw organisatie.

Bijbehorende content

Whitepaper: Printing vanuit de cloud

Downloaden

Whitepaper: De Moderne Zorgwerkplek

Downloaden