Webinar terugkijken: ‘Grootzakelijke werkplek inrichten en beheren zonder aan te raken’

Dinsdag 12 januari 2021 om 10 uur vond het gratis webinar ‘Grootzakelijke werkplek inrichten en beheren zonder aan te raken’ plaats. Wat houdt het zogenoemde Modern Management in en hoe haal je daar als IT-afdeling maximaal voordeel uit?

Hoe ziet Modern Management eruit en wat kan het voor jouw organisatie betekenen? Tijdens dit webinar delen specialisten uit de markt hun visie en inzichten hierover. Er wordt uitgelegd wat de voordelen van Modern Management zijn en hoe de inrichting eruit ziet.

Ook komen tijdens dit webinar aansprekende voorbeelden aan bod, zodat je een beter beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Waar je zoal aan moet denken bij Modern Management? (Nieuwe) toepassingen met behulp van de cloud, proactief beheer, thuislevering en -ondersteuning, lockers en vending machines.

Bekijk het webinar hier terug

Wanneer? Dinsdag 12 januari 2021 van 10.00 tot 11.00 uur
Voor wie? Voor IT-managers van 100+-bedrijven die het beheer willen verbeteren en/of versimpelen.
Waarom? Omdat je met je tijd wilt meegaan en minder tijd wilt kwijt zijn aan beheer. Dat daarmee tegelijkertijd werknemers productiever en tevredener worden, is helemaal win-win.
Aanmelden? Is helemaal gratis en terugkijken kan via deze link.

Sprekers

Pieter Schouten HPPieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Bekijk het webinar hier terug