Webinar terugkijken: ‘Terug naar kantoor’

Dinsdag 15 december vond het gratis webinar ‘Terug naar kantoor’ plaats. Daarin vertellen verschillende specialisten uit de markt wat de functie van het kantoor vanaf 2021 is en welke gevolgen dat heeft voor de inrichting om medewerkers productief te laten samenwerken.

Het ziet er naar uit dat na de crisis werknemers wel weer naar kantoor willen, maar ook regelmatig gaan thuiswerken. Dat betekent dat je kantoor een andere functie krijgt, het wordt een hybride werkplek. Wat betekent dat voor de inrichting ervan? Specialisten uit de markt gaan in dit webinar hierover de discussie aan en delen hun visie en inzichten.

Een eerste tipje van de sluier? De kans is groot dat tools als Microsoft Teams en Zoom volledig geïntegreerd worden in de infrastructuur, zodat werknemers op kantoor naadloos kunnen samenwerken met thuiswerkers. Naast dergelijke inzichten krijg je ook tips waar je dan concreet op moet letten om je kantoor zo goed mogelijk klaar te maken voor de hybride werkplek.

Kijk hier het webinar terug

Wanneer?  Dit webinar is op dinsdag 15 december 2020 uitgezonden
Voor wie? Voor managers in 100+-bedrijven die zich bezighouden met de inrichting van de hybride werkplek (thuiswerkplek én kantoor).
Waarom? Omdat het kantoor vanaf 2021 anders gebruikt zal worden, en daar nu al op voorbereid wilt zijn.
Terugkijken? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Simone LeendersSimone Leenders
Simone Leenders is strateeg die concepten creëert voor organisaties om hun HR en werkomgevingsvraagstukken te beantwoorden. Met die concepten zorgt ze er samen met haar klanten voor dat zij de juiste bedrijfsmiddelen (fysieke, mentale en virtuele werkomgeving) actief inzetten, zodat ze hun doelen sneller en effectiever behalen. Ze ontwikkelt en faciliteert op maat gemaakte veranderprocessen en workshops.

Pieter Schouten HPPieter Schouten
Pieter Schouten is Workplace Consultant bij HP Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Kijk hier het webinar terug