Webinar terugkijken: ‘Creëer nieuwe kansen met geavanceerde oplossingen van HP, Autodesk & NVIDIA’

Werk je binnen het AEC-segment als ontwerper, engineer of ict’er? Dan is het gratis webinar dat op dinsdag 2 maart 2021 plaatsvond, ‘Creëer nieuwe kansen met geavanceerde oplossingen van HP, Autodesk & NVIDIA’, echt iets voor jou. Binnen één uur ben je helemaal up-to-date.

De architectuur, engineering en constructie (AEC)-industrie ondergaat een transformatie. Teams breiden zich uit en raken steeds meer wereldwijd verspreid, waardoor workflows, communicatie en samenwerking gecompliceerder worden. Welke ontwikkelingen zien HP, Autodesk & NVIDIA in het AEC-segment en welke oplossingen passen daar het beste bij op zowel software (HP ZCentral, Autodesk, Omniverse vanuit NVIDIA) als hardware vlak (HP Z Portfolio incl. NVIDIA)?

Tijdens deze sessie gaan we in op diverse praktijkvoorbeelden / use cases en de laatste ontwikkelingen vanuit de soft- en hardware. De specialisten vanuit HP, Autodesk en NVIDIA zullen deze sessie verzorgen.

Kijk het webinar gratis terug

Wanneer? Dit webinar is op dinsdag 2 maart 2021 uitgezonden
Voor wie? Ontwerpers, engineers en ict’ers werkzaam in de architectuur, engineering en constructie (AEC)
Waarom? Je merkt dat workflows, communicatie en samenwerking steeds gecompliceerder worden binnen het AEC-segment en wilt graag weten welke nieuwe ontwikkelingen en oplossingen hiervoor beschikbaar zijn.
Terugkijken? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Jits Langedijk, NVIDIA Sr. Solutions Architect
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie met een focus op virtuele GPU (vGPU / GRID), Quadro, virtual reality, geavanceerde rendering en deep learning (AI) gerelateerde mogelijkheden. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Edgar Luten, HP Solutions met Datascience cases
Edgar is twintig jaar geleden bij HP begonnen en heeft daar verschillende functies bekleed, maar de laatste tien jaar werkt hij in het Nederlandse productmanagementteam. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio, inclusief onze datascience productoplossingen.

Jean-Pierre van Gastel, Autodesk Media & Entertainment, Technical Sales Specialist
Jean-Pierre is achtentwintig jaar geleden begonnen met het gebruik van Autodesk-producten. Nadat Jean-Pierre AutoCAD 12 en 3D Studio DOS versie 3.0 had geleerd, begon hij zijn lange carrière als AutoCAD-tekenaar. Hij werd onderdeel van Autodesk Distribution in 1995 en begon een technische training en ondersteuning te geven aan AutoCAD en 3D-Studioresellers in de Benelux. Jean-Pierre is nog steeds onderdeel van Autodesk-distributie en hij ondersteunt Autodesk en de Autodesk-resellers in de Benelux, UKI en Scandinavië. Zijn specialisaties zijn 3ds Max en beide Maya.

Kijk hier gratis het webinar terug