Webinar 8 februari 2022: Verbeter je endpoint-security

Honderd procent bescherming tegen malware en dreigingen is een utopie. Als IT-verantwoordelijke doe je er alles aan om systemen veilig te houden. Maar wat als preventie en detectie allebei niet volstaan? Wat is jouw last-line-of-defence? Ontdek het in dit gratis webinar.

Meld je gratis aan

94% van alle cybersecurity-incidenten beginnen bij een e-mail en dus een endpoint zoals een PC of een tablet. HP biedt met HP Sure Click Enterprise (voormalig Bromium) een overheidswaardige oplossing die bescherming biedt voor Windows-pc’s zónder gebruik te maken van detectie.

Door binnenkomende processen zoals bestanden, webpagina’s en applicaties ieder in micro-vm’s te draaien, kan potentiële malware de rest van het systeem niet infecteren. Deze vorm van hardware gebaseerde isolatie wordt gezien als de last-line-of-defence wanneer detectie- en preventiesystemen falen. Iedere micro-vm wordt zorgvuldig gemonitord voor gedetailleerde threat analytics en dat alles zonder dat een gebruiker het merkt.

Te mooi om waar te zijn? Ontdek, discuseer mee en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie tijdens het gratis webinar ‘Bescherming zónder detectie met HP Sure Click Enterprise’ op dinsdag 8 februari van 10.00 tot 11.00 uur.

Meld je gratis aan

Info over dit webinar

Wanneer? Het webinar vindt plaats op dinsdag 8 februari 2022 van 10.00 tot 11.00 uur.
(Oorspronkelijke datum was 25 januari, maar wegens ziekte van een spreker is het verplaatst.)
Voor wie? Interessant voor bedrijven vanaf 250 werkplekken voor zowel IT als C-level personen die zich bezighouden met endpoint-security.
Waarom? 94% van alle cybersecurity-incidenten beginnen bij een e-mail, en dus een endpoint zoals een PC of een tablet. In dit webinar hoor je hoe je deze endpoints beter kunt beveiligen en de bijbehorende risico’s kunt minimaliseren.
Waar? Online, je kunt het webinar gratis volgen door je hier aan te melden.

Meld je gratis aan

Sprekers

Anthony Cox – Information Systems Architect bij HP (presentatie in het Engels)
Anthony heeft een technische achtergrond in telecom en beveiliging met meer dan 25 jaar ervaring. Hij is de afgelopen zeven jaar betrokken geweest bij het ontwerp en de implementatie van klantoplossingen van Virtualisation-Based Security bij Bromium voordat HP het bedrijf overnam om de technologie in het HP Sure Click-product te integreren.

Pieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporaties, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Tevens verantwoordelijk voor de beveiliging van de hybride thuiswerkplek.

Meld je gratis aan