Webinar terugkijken: 3D-design ontwerpvisualisatie

Ontdek binnen één uur hoe je elk 3D-ontwerp omtovert tot een foto realistische (interactieve) real-time omgeving. Bekijk het gratis webinar ‘3D-design ontwerpvisualisatie: SMART en onderscheidend voor jouw segment’.

Kijk het webinar gratis terug

Of je nu werkzaam bent in de architectuur, retail, automotive, engineering, construction of fashion; met slimme presentaties onderscheidt je je van de concurrentie. Maar hoe doe je dat en wat is er nu al allemaal mogelijk op dit vlak? In dit webinar presenteren Adobe, NVIDIA, Autodesk, Unity en HP hoe de technologie zich heeft ontwikkeld.

In dit webinar:

  • wordt ‘s werelds toonaangevende realtime 3D-ontwikkelingsplatform van Unity Technologies getoond;
  • hoor je hoe je vanuit Adobe Substance in realtime 3D-omgevingen toont;
  • ontdek je hoe je locatie-onafhankelijk werkt vanuit Z-Central met VR-/High-end workstation-oplossingen;
  • kun je live de interactie aangaan en vragen stellen.

Laat je inspireren en kijk het webinar dat op donderdag 28 oktober 2021 plaatsvond nu gratis terug via deze link.

Kijk het webinar gratis terug

Sprekers

Jits Langedijk – Senior Solutions Architect bij NVIDIA
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder.
Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Jean-Pierre van Gastel – Technical Sales Specialist bij Autodesk Media & Entertainment
Jean-Pierre is 28 jaar geleden begonnen met het gebruik van Autodesk-producten. Nadat Jean-Pierre AutoCAD 12 en 3D Studio DOS versie 3.0 had geleerd, begon zijn lange carrière als AutoCAD-tekenaar. Hij werd onderdeel van Autodesk Distribution in 1995 en begon technische training en ondersteuning te geven aan AutoCAD en 3D Studio resellers in de Benelux.
Jean-Pierre is nog steeds onderdeel van Autodesk-distributie en hij ondersteunt Autodesk en de Autodesk-resellers in de Benelux, UKI en Scandinavië. Zijn specialisaties zijn 3ds Max, Maya en Unity

Edgar Luten – Creatieve professional bij HP Nederland
Edgar is 20 jaar geleden begonnen bij HP en heeft daar verschillende functies bekleed maar de laatste 10 jaar werkt hij in het Nederlandse product managementteam. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio.

Kijk het webinar gratis terug