Managen

Managen

Hoe stuur je mensen aan bij het nieuwe werken?
Bij flexibel werken draait het niet om aanwezigheid, maar om de output. Het maakt niet uit wanneer iemand werkt, als het maar goed en op tijd gebeurt. Welke grenzen stel je mobiele werkers? Welke afspraken maak je met werknemers en hoe bewaak je de werk-privébalans? Ook communicatie is een heikel punt bij het nieuwe werken. Vragen waar veel managers en werknemers die flexibel werken mee worstelen: Hoe vergader je bij het nieuwe werken? En hoe onderhoud je het contact met de thuiswerker? Onderstaande artikelen helpen je bij het aansturen van mobiele werkers en geven werknemers houvast bij het nieuwe werken.

Nuttige artikelen:
> Zo stuur je medewerkers niet aan bij mobiel werken
> Flexwerken: 7 afspraken om effectief te werken
> Hoe houd je contact met de thuiswerker?
> Intern communiceren bij het nieuwe werken: 6 handige tools
> Gek van alle mails? Zo houd je het overzicht
> Accu snel leeg? 14 tips om langer met je device te werken

Zo creëer je een slimme MDM-omgeving

MDM-omgeving creëren
Om privéapparatuur op de werkvloer in goede banen te leiden en AVG compliant te blijven, is Mobile Device Management (MDM) essentieel.

Schaduw IT: omgaan met privé-tools op de werkvloer

Schaduw IT
Privé-tools op de werkvloer, de meeste organisaties ontkomen er niet aan. Hoe ga je als werkgever om met deze zogenoemde schaduw IT?

Wat te doen bij diefstal of verlies van je smartphone of...

verloren kwijtraken gestolen verlies smartphone mobiel laptop
Is je medewerker zijn laptop verloren? Of zijn smartphone gestolen? Met deze tips voorkom je dat gevoelige bedrijfsdata uitlekt.

7 tips om geluidsoverlast in de kantoortuin aan te pakken

geluidsoverlast in de kantoortuin
Werken in een kantoortuin is handig, maar de productiviteit kan eronder leiden. Ontdek hoe je geluidsoverlast in de kantoortuin aanpakt.

Zo train je medewerkers om veilig te werken

security awareness-training
Experts stellen dat personeel de zwakste schakel is in de beveiliging van je bedrijfsdata. Natuurlijk moet je technische maatregelen nemen om bedrijfsgevoelige informatie te...

De lessons learned van voormalig tienerhacker Michael Calce

Michael Calce MafiaBoy
'MafiaBoy' Michael Calce hackte als 15-jarige tiener’s werelds grootste bedrijven en nu helpt hij organisaties zich te wapenen tegen cybercriminelen. Michael Calce (internetalias ‘MafiaBoy’) is...

7 security-oplossingen die het verschil maken

security-oplossingen veiligheid
Cyberaanvallen worden steeds gerichter en veroorzaken steeds meer schade. Met deze security-oplossingen wapen je je daartegen.

De voor- en nadelen van een digitaal kladblok

digitaal kladblok aantekeningen maken
Aantekeningen dienen als geheugensteuntje, helpen concentreren en voorkomen discussie achteraf. Wat werkt beter, een papieren of digitaal kladblok?

Slim online samenwerken: hoe doe je dat?

online samenwerken
Bij de overstap naar het nieuwe werken wordt het onderdeel online samenwerken vaak vergeten. Ontdek hoe je ook dit goed organiseert.

4 manieren om onderweg te werken zonder pottenkijkers

Sure view beveiliging werken onderweg
In het openbaar werken is makkelijker dan ooit. Let wel op dat niemand meekijkt. Ontdek Sure View en andere tips om meekijken te voorkomen.
Simple Share ButtonsDeel dit bericht met jouw netwerk.
Simple Share Buttons