Oriënteren

Oriënteren

Wat is het nieuwe werken?
Het nieuwe werken, flexwerken, mobiel werken of flexibel werken: het betekent allemaal hetzelfde: niet plaats- en tijdsgebonden werken. Bij het nieuwe werken krijgen medewerkers de vrijheid zelf te kiezen waar en wanneer ze werken. Voordelen van het nieuwe werken zijn er zowel voor de werknemer, als voor de manager en het bedrijf. Denk aan meer werkplezier, efficiënt werken, hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en minder reistijd. Ontdek in onderstaande artikelen waarom je zou moeten overstappen op flexibel werken.

Nuttige artikelen:
> Wat is het nieuwe werken?
> Voordelen van het nieuwe werken
> Wat levert het nieuwe werken op? De interessantste cijfers op een rij
> Het nieuwe werken: BYOD, CYOD of COPE?
> OS kiezen: iOS, Android of toch Windows 10?

Werkplek van de toekomst: minder devices en meer apps

werkplek van de toekomst
Een smartphone, tablet, laptop en desktop. Het einde lijkt (eindelijk) in zicht voor de trend van steeds meer apparaten op de werkvloer. Hoe zit...

Deze 8 trends in het nieuwe werken mag je niet missen...

trends het nieuwe werken mobiel werken 2018
Welke impact hebben de nieuwste technologische ontwikkelingen op ons werk? De trends in het nieuwe werken in 2018 op een rij.

Zo ziet jouw toekomstige werkplek eruit

toekomstige werkplek
Van 9 tot 5 op kantoor werken gebeurt steeds minder. De bureaus en laptops zijn nog wel hetzelfde. Maar niet voor lang meer. In deze blik in de toekomst zie je hoe de werkplek op korte termijn verandert.

Wat is er nog nieuw aan het nieuwe werken?

het nieuwe werken slim werken
De term het nieuwe werken bestaat al ruim 15 jaar. Vraag reist: hoe nieuw is het nog? En waarom zijn nog lang niet alle bedrijven overstag?

Waarom thuiswerken (g)een goed idee is

thuiswerken de cijfers
Hoe verstandig is het om thuiswerken toe te staan? En is het voor de werknemer zelf wel zo voordelig? De feiten op een rij.

Bring Your Own Device (BYOD): de voordelen en nadelen

BYOD, Bring Your Own Device voordelen en nadelen
Gebruiken jouw medewerkers privé-smartphones en laptops op kantoor? Ontdek waarom BYOD interessant is voor jouw bedrijf en wat de nadelen zijn.

Zo buig je de nadelen van thuiswerken om tot voordeel

nadelen van thuiswerken
De meeste werkgevers focussen zich vooral op de nadelen van thuiswerken. Gemiste kans. Ontdek hier hoe nadelig die nadelen echt zijn.

Welke commerciële toepassingen zijn er voor Virtual Reality?

ZVR backpack
Met een VR-bril zwem je met dolfijnen terwijl je op de bank zit. Leuk, maar waar blijven de commerciële toepassingen van Virtual Reality?

De grootste nadelen van flexwerken (en hoe je ze oplost)

nadelen van flexwerken positief
Flexwerken scheelt reistijd en verbetert de werk-privébalans. Maar er is een keerzijde. Ontdek de nadelen van flexwerken en hoe je ze oplost.
Simple Share ButtonsDeel dit bericht met jouw netwerk.
Simple Share Buttons