Home Oriënteren

Oriënteren

Wat is het nieuwe werken?

Het nieuwe werken, flexwerken, mobiel werken of flexibel werken: het betekent allemaal hetzelfde: niet plaats- en tijdsgebonden werken. Bij het nieuwe werken krijgen medewerkers de vrijheid zelf te kiezen waar en wanneer ze werken. Voordelen van het nieuwe werken zijn er zowel voor de werknemer, als voor de manager en het bedrijf. Denk aan meer werkplezier, efficiënt werken, hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en minder reistijd. Ontdek in onderstaande artikelen waarom je zou moeten overstappen op flexibel werken.

Nuttige artikelen:
Wat is het nieuwe werken?
Voordelen van het nieuwe werken
Wat levert het nieuwe werken op? De interessantste cijfers op een rij
Het nieuwe werken: BYOD, CYOD of COPE?
OS kiezen: iOS, Android of toch Windows 10?

innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid op de werkvloer

Van virtual reality-vergaderen tot eenvoudig te repareren devices: mobiel werken gaat goed samen met innovatieve én duurzame oplossingen.
Innovation Journal cover

Deze innovaties hebben (binnenkort) invloed op jouw manier van werken

Wat betekenen de snelle technologische ontwikkelingen voor jouw manier van werken? In dit Innovation Journal geven we inzicht van hetgeen je te wachten staat.
servitization DaaS

Waarom servitization en mobiel werken zo goed samengaan

Servitization: wat is het precies? En waarom is een abonnementsdienst zo’n uitkomst voor organisaties die mobiel werken willen stimuleren?
innovation jorunal 3D-printing

De rol van print in jouw leven is groter dan je...

De paperless office is een veelgehoorde term. Printen lijkt dus niet meer van deze tijd. Toch is niets minder waar.
Sustainable impact duurzaamheidsstrategie HP

Hoe HP streeft naar sustainable impact

Van scherp toezicht op toeleveranciers tot uitgebreide programma’s voor hergebruik en recycling: HP maakt actief werk van duurzaamheid en sustainable impact. ‘Ook onafhankelijke partijen roemen onze inspanningen.’
mobiel werken in de retail

Mobiel werken in de retail: sneller en klantgerichter

Heb je moeite de nieuwste ontwikkelingen op kantoor bij te benen? In de retail is het al helemaal rennen geblazen. Lees hier hoe mobiel werken in de retail er komende jaren uit gaat zien.
Windows 10 overstappen Windows 10 Pro

Waarom je in 2019 moet overstappen op Windows 10 Pro

Hoewel Windows 10 Pro al sinds juli 2015 op de markt is, zijn veel bedrijven nog niet overgestapt. Lees hier waarom je nog in 2019 zou moeten overstappen op Windows 10 Pro.
duurzaam ondernemen en tevreden medewerkers

Maak werk van duurzaam ondernemen én krijg tevreden medewerkers

Ook mobiel werken kan bijdragen aan duurzaam ondernemen én aan tevreden medewerkers. Ontdek in dit artikel de belangrijkste quick wins.
Mobile Matters werkplek van de toekomst

Hoe verbeter je veilig de productiviteit en flexibiliteit binnen je organisatie?

Hoe laat je werknemers nog flexibeler en productiever werken, zonder dat de security in het gedrang komt? In dit artikel lichten de sprekers van Mobile Matters alvast een tipje van de sluier.
USB-C

USB-C: kantoor van de toekomst in één stekker

Het heeft even geduurd, maar USB-C lijkt nu toch echt een succes te worden. Wat is USB-C eigenlijk en welke voordelen levert het je op?