Home Realiseren

Realiseren

Hoe implementeer en beheer je het nieuwe werken?

Succesvol flexibel werken begint met de juiste voorbereiding. Maar de implementatie is net zo belangrijk. Want juist bij het implementeren van het nieuwe werken is het cruciaal dat het goed gebeurt. Want hoe sla je de data, documenten en klantgegevens inderdaad veilig op? Hoe regel je het wifinetwerk voor werknemers en gasten? Hoe nodigt de flexplek uit tot mobiel werken? Hoe help je werknemers bij een soepele overgang? Hoe zorg je dat het beheer van de devices behapbaar blijft voor de IT-afdeling? Ontdek in onderstaande artikelen hoe je de implementatiefase van het nieuwe werken soepel en succesvol doorloopt.

Nuttige artikelen:
Bring Your Own Device: zo wordt het een succes
Zo bescherm je jouw bedrijf tegen cybercrime
Hoe ga je om met de veiligheidsuitdaging van Generatie Y?
Zo creëer je een persoonlijke digitale werkplek
Hoe tuig je een veilig gastennetwerk op?

kantoortuin privacy Sure View

Veilig werken in de kantoortuin? Denk ook hieraan

Steeds meer bedrijven stappen over op de kantoortuin. Over de voor- en nadelen zijn de meningen verdeeld. Veel gehoorde klachten zijn geluidsoverlast en een gebrek aan privacy. Het goede nieuws? Die klachten zijn te verhelpen.
Windows Autopilot

Zo installeer je Windows 10 op de automatische piloot voor al...

Deskundigen zijn enthousiast over Windows Autopilot, een dienst waarmee je Windows 10 in één keer uitrolt zonder tussenkomst van IT. Hoe werkt dat?
AVG privacy data HP Care Pack

Een jaar na invoering AVG: heb je hier wel aan gedacht?

Een jaar na de invoering van de AVG maken we de voorlopige balans op. ‘Er is nog steeds veel onduidelijk’, zegt privacy-advocaat Thomas van Essen.
Accessoires voor onderweg

De ‘must have’-accessoires voor werken onderweg

De juiste accessoires tillen mobiel werken naar een hoger plan. Enkele 'must have'-accessoires voor wie onderweg onbekommerd wil werken.
Sure Recover besturingssysteem image

Help, het besturingssysteem van mijn computer werkt niet meer

Geen enkel toestel is 100 procent veilig, hoeveel beveiligingsmaatregelen je ook neemt. Daarom is het van belang altijd een 'image' van je besturingssysteem te hebben.
Accessoires thuiswerkers

De ‘must have’-accessoires voor thuiswerkers

Goede accessoires zijn essentieel om productief thuis te kunnen werken. Maar welke accessoires zijn onmisbaar voor thuiswerkers? 6 tips.
kluis bedrijfsgegevens altijd veilig

De security-risico’s van dit moment en hoe je ze aanpakt

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste security-risico's blijf je de cybercriminelen een stap voor. Dit overzicht helpt je daarbij.
Windows 10 Pro overstappen

Overstappen op Windows 10 Pro? Zo overtuig je de twijfelaars

Wereldwijd draaien ruim 600 miljoen devices op Windows 10 (Pro). De laatste versie van het besturingssysteem lost veel problemen van zijn voorgangers op, bevat...
autorisatiematrix opstellen

Simpel en snel een autorisatiematrix opstellen

Met een goede autorisatiematrix behoud je het overzicht en voorkom je datalekken en boetes. Hoe stel je zo'n matrix op?
persona's mobiel werken

Succesvol maatwerk bieden: zo koppel je persona’s aan devices

Om het nieuwe werken succesvol te implementeren en in stand te houden is maatwerk essentieel. Ontdek hoe je persona's aan devices koppelt.