Waarom de HP Elite Experience Store het bezoeken waard is

Van 18 tot en met 29 juni 2018 is de HP Elite Experience Store @Doppio geopend aan de Zuidas. Waarom is dit het bezoeken waard voor iedere werkgever of werknemer die mobiel werkt of dat overweegt te gaan invoeren?

Werk en privé smelten meer en meer samen. Belangrijk om daar als werkgever op in te spelen. Hoe? Onder andere door bewuste keuzes te maken in de devices die je voor je werknemers aanschaft. De juiste devices maken je werknemers productiever en helpen de werk-privébalans van je werknemers in evenwicht te houden.

Maar hoe kies je het juiste device? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Ieder type werknemer kent immers andere behoeftes en wensen. Maar naast het in kaart brengen naar de behoeftes van werknemers, is het ook slim om je alvast te oriënteren op welke mobiele devices beschikbaar zijn.

Nieuwe technologische ontwikkelingen

AdvertorialDe toekomst van het nieuwe werken

Door de snel opvolgende technologische ontwikkelingen zijn de nieuwste laptops voorzien van slimme oplossingen die mobiel werken nog eenvoudiger maken. Op het vlak van gebruikersgemak; zoals extra dunne laptops, aparte knoppen om sneller te werken, verbeterde microfoons voor een hogere kwaliteit conference calls, etc.

Maar ook op het gebied van veiligheid is er een hoop verbeterd. Zo zijn er al oplossingen om BIOS-aanvallen te herstellen (HP Sure Start Gen 3), wordt multifactor authenticatie steeds makkelijker door een ingebouwde vingerafdruk- en gezichtsscanner, kun je je laptop automatisch laten vergrendelen als je even koffie haalt dankzij Work Wise en voorkom je ongewenst meekijken met het ingebouwde HP Sure View.

Oriënteren bij HP Elite Experience Store

Kortom, voor iedereen die serieus met mobiel werken bezig is of ermee aan de slag wil gaan, is het verstandig zich te oriënteren op de devices die hiervoor op de markt zijn. Een uitgelezen kans om dit laagdrempelig te doen is tijdens de HP Elite Experience Store bij Doppio aan de Zuidas.

Daar vind je de HP Elite producten van HP, kun je ze bekijken en uitproberen en vragen stellen aan de experts. Naast de productpresentaties van HP maak je dagelijks kans op mooie prijzen, kun je iedere vrijdag aansluiten bij de afsluitende borrel en is er uiteraard de gehele periode lekkere koffie en lunch verkrijgbaar.

Speciale lunchsessie

HP Elite Experience Store Workplace Consultant Nick GoossensWil je weten of jouw organisatie klaar is voor mobiel werken? En of je bedrijf kan voldoen aan de verhoogde vraag naar beveiliging, compliance en nieuwe manier van samenwerken die daarbij gepaard gaat? Kom dan naar de speciale lunchsessie op 21 juni. Workplace Consultant Nick Goossens van HP gaat dan uitgebreid in op de verschillende aspecten die de digitale transformatie met zich meebrengen en legt uit hoe je in deze snelle veranderende werkomgeving kunt blijven presteren.

De lunchsessie met Nick Goossens vindt plaats op donderdag 21 juni van 11:00 tot 12:00 met aansluitend lunch.

Handig om te weten

Uiteraard ben je ook op de andere momenten van harte welkom. De HP Elite Experience Store is geopend van maandag 18 juni tot en met vrijdag 29 juni 2018 (op zaterdag en zondag gesloten). Alle dagen kun je er zonder afspraak terecht. Wil je het combineren met een meeting? Dan kun je boardrooms reserveren. De Store zit in Doppio aan de Gustav Mahlerlaan 16 in Amsterdam.

Openingstijden zijn:
Maandag t/m donderdag: 07.30-17.30 uur
Vrijdag: 07.30-19.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten