Hoe je security naar een hoger niveau tilt (met de beste werknemerservaring)

Hoe kun je digitaal nog veiliger en slimmer werken zonder dat werknemers gaan klagen dat het niet prettig werkt? Die vraag staat centraal in dit Mobile Matters Webinar.

Adobe, HP en Microsoft organiseren samen een Mobile Matters Webinar-reeks. Het webinar over security kun je nu terugkijken. Een belangrijk onderwerp. Steeds meer zaken worden gedigitaliseerd. Bovendien verzamelen we steeds meer data en koppelen steeds meer apparaten aan internet (Internet of Things). En al die data bekijken we vanaf verschillende devices en plekken.

Handig, maar ook gevaarlijk. Want ieder toegangspunt vormt een potentiële bedreiging. Pieter Schouten van HP haalt het voorbeeld aan van een Amerikaanse videoproducent in 2016. Hackers kregen toen toegang tot de hardware-laag van een pc van deze videoproducent. Gevolg: meerdere nog niet uitgebrachte films kwamen online te staan. Dat koste het bedrijf veel geld.

Veilig werken

Andersom kun je met een veiligere werkomgeving veel geld en tijd besparen. Hoe? Door processen te digitaliseren, legt Bart van de Wiele van Adobe uit in het webinar. Zo heeft het Spaanse Telefónica de gemiddelde tijd die het kost voor een klant een contract tekent teruggebracht van 3 weken naar 11 uur. Simpelweg door de procedure te digitaliseren.

Het is dus belangrijk om te investeren in een moderne werkplek zodat je medewerkers optimaal kunnen functioneren op een veilige manier. Maar hoe zorg je dat je medewerkers zo veilig mogelijk digitaal werken? En welke tools hebben Adobe, HP en Microsoft hiervoor beschikbaar? Dat leggen Coen Nijkrake (Microsoft), Bart van de Wiele (Adobe) en Pieter Schouten (HP) in dit Mobile Matters Webinar over security uit.

Het webinar over security duurt ongeveer een half uur en kun je nu gratis terugkijken via deze link.

Meer Mobile Matters?