Webinar 23 februari 2021: ‘Hoe veilig zijn jouw thuiswerkplekken?’

Dinsdag 23 februari 2021 om 10 uur vindt het gratis webinar ‘Hoe veilig zijn jouw thuiswerkplekken?’ plaats. Specialisten uit de markt vertellen over de toegenomen securityrisico’s rondom de thuiswerkplek en welke oplossingen hiervoor zijn.

Door het toegenomen mobiele werken en thuiswerken, is het regelen van een veilige werkplek een steeds grotere uitdaging voor IT. Niet verrassend dus dat de securityrisico’s zijn toegenomen. In dit webinar bespreken diverse specialisten uit de markt in welke hoek je de risico’s moet zoeken en waar je vooral op moet letten bij thuiswerkplekken.

De sprekers staan in dit webinar ook stil bij de diverse beveiligingsniveaus die je kunt inbouwen om de risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. En ze delen een handig stappenplan waarmee je de huidige securityrisico’s binnen jouw organisatie kunt inventariseren.

Meld je hier aan voor het webinar

Wanneer? Dinsdag 23 februari 2021 van 10.00 tot 11.00 uur
Voor wie? Voor IT-managers in 100+-bedrijven die zich bezighouden met de thuiswerkplekken van medewerkers.
Waarom? Omdat je security belangrijk vindt en het lastig vindt controle hierover te houden nu medewerkers veelal thuiswerken.
Aanmelden? Is helemaal gratis en kan via deze link.

Sprekers

Pieter Schouten HPPieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Meld je hier aan voor het webinar