Webinar ‘Hoe veilig zijn jouw thuiswerkplekken?’

In het webinar ‘Hoe veilig zijn jouw thuiswerkplekken?’ vertellen Specialisten uit de markt over de toegenomen securityrisico’s rondom de thuiswerkplek en welke oplossingen hiervoor zijn.

Door het toegenomen mobiele werken en thuiswerken, is het regelen van een veilige werkplek een steeds grotere uitdaging voor IT. Niet verrassend dus dat de securityrisico’s zijn toegenomen. In dit webinar bespreken diverse specialisten uit de markt in welke hoek je de risico’s moet zoeken en waar je vooral op moet letten bij thuiswerkplekken.

De sprekers staan in dit webinar ook stil bij de diverse beveiligingsniveaus die je kunt inbouwen om de risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. En ze delen een handig stappenplan waarmee je de huidige securityrisico’s binnen jouw organisatie kunt inventariseren.

Kijk hier het webinar terug

Voor wie? Voor IT-managers in 100+-bedrijven die zich bezighouden met de thuiswerkplekken van medewerkers.
Waarom? Omdat je security belangrijk vindt en het lastig vindt controle hierover te houden nu medewerkers veelal thuiswerken.

Sprekers

Pieter Schouten HPPieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland. Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

 

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben RaadsheerRuben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Kijk hier het webinar terug