HP-abonnementsdiensten: ontvang de nieuwste technologie voor minder geld

Neem contact op met HP-expert Mauro Chacon Martis en bezoek de speciale site voor meer informatie.

De bedrijfsproductiviteit verbeteren met de nieuwste apparatuur, dat wil iedere werkgever wel. Maar wist je dat het voor veel minder geld kan dan je denkt? Lees hier hoe het zit.

Gloednieuwe technologie kopen zodra die op de markt komt, is voor veel IT-afdelingen financieel gezien niet haalbaar. Toch vragen – vooral jongere – werknemers om de nieuwste tools om productief te kunnen werken. Om precies te zijn 75 procent van de millennials, blijkt uit recent onderzoek van PwC. Bovendien bestaat tegen 2025 volgens Gartner 75 procent van het personeel uit deze veeleisende millennials.

Om toptalent aan te trekken en te behouden, de concurrentie voor te blijven en om als bedrijf te groeien, is het dus belangrijk aan de wensen van millennials te kunnen voldoen. Maar momenteel gaat het IT-budget vrijwel volledig op aan onderhoud, reparaties en beveiliging. Er is dus weinig ruimte om gloednieuwe technologie aan te schaffen.

Toch is er een oplossing voorhanden. Het Device-as-a-Service-abonnement. Met dit abonnement update je om de paar jaar je apparatuur eenvoudig en kostenefficiënt. Belangrijk voordeel is uiteraard dat je werknemers hierdoor met de nieuwste apparatuur gemotiveerd worden om efficiënter te werken. Ander voordeel is dat je op de lange termijn geld bespaart doordat je minder reparatiekosten hebt, je personeel sneller werkt en minder last hebt van de grote cyberaanvalrisico’s die vaak worden veroorzaakt door beveiligingshiaten in verouderde apparatuur.

HP-abonnement maakt het simpel

Een voorbeeld van zo’n Device-as-a-Service is het HP-abonnement. Voor een fractie van de kosten krijgen je werknemers iedere 2 tot 3 jaar de nieuwste computerapparatuur. Daarnaast krijg je met het abonnement de beschikking over een volledige reeks van IT-diensten en apparatuurondersteuning.

En dan zijn er nog optionele proactieve en voorspellende diensten, genaamd Proactive Intelligence (proactieve intelligentie) waarmee je proactief problemen voor kunt zijn. En dat alles in één gestroomlijnd pakket met één maandelijks tarief waardoor je je IT-kosten gemakkelijk kunt voorspellen en beheren.

De voordelen van een HP-abonnement op een rij:

  • Kosten beheersen en verlagen: door één betaalbaar maandelijks tarief voor hardware, diensten en software verbeter je de kasstroom en heb je beter inzicht in toekomstige kosten. En met nieuwe hardware-upgrades iedere 2 tot 3 jaar verlaag je de onderhoudskosten.
  • Apparatuurbeheer verbeteren: met het HP-abonnement vereenvoudig, beheer en verbeter je de IT-ondersteuning doordat je diensten ontvangt die de volledige hardware-levenscyclus omspannen, van set-up tot vernieuwing.
  • Personeel optimaliseren: je geeft de werknemersproductiviteit een boost en doordat het aantal storingen afneemt, houdt je IT-personeel meer tijd over voor andere taken.
  • Kwesties verhelpen voor ze plaatsvinden: het optionele HP Proactive Intelligence (HP proactieve intelligentie) voorspelt problemen met hardware, software en het besturingssysteem, voordat ze plaatsvinden. Dat heeft als voordeel dat de IT-afdeling deze problemen niet hoeft te verhelpen, je medewerkers kunnen blijven werken en je omzet dus niet ernstig negatief wordt beïnvloed.

Aanbieding HP-abonnement

Wat kost een HP-abonnement? Er zijn diverse smaken. Bijvoorbeeld:

Voor informatiemanipulators
Voor ongeveer € 34,46* per maand heb je een pakket met krachtige hoogpresterende apparaten. Perfect voor kantoorpersoneel, analisten, advocaten, statistiekmedewerkers en andere medewerkers, op kantoor of onderweg.

Voor mobiel personeel
Voor € 42,50* per maand heb je een volledig mobiele oplossing om onderweg productief te blijven.

Meer weten over het HP-abonnement? Neem contact op met HP-expert Mauro Chacon Martis en bezoek de speciale site voor meer informatie.

* Niet-bindend prijsvoorbeeld