Inside HP: Elite: het verhaal achter de beveiligingsfuncties van HP premium devices

Ontdek hoe HP haar premium devices opnieuw heeft ontworpen om gebruikers het hoogste beveiligingsniveau te kunnen bieden.

Bij HP staat veiligheid voorop en de volgens militaire standaarden geteste HP Elite-reeks biedt beveiligingstechnologie die zijn weerga niet kent. Net als onze HP EliteBook x360 met Windows 10 Pro – de veiligste zakelijke converteerbare laptop ter wereld¹, ondersteund door software die gemaakt is voor veiligheid en het meest veilige besturingssysteem van Microsoft tot nu toe.

In dit artikel legt HP uit hoe ze ervoor zorgen dat hun devices het hoogste beveiligingsniveau bieden.

Extra beveiligingslagen

Wij maken devices met de wetenschap dat bedrijven vaak worstelen met de beveiliging van elk endpoint-device, deels door gebrek aan bewustzijn en kennis over de risico’s van bepaalde devices. Ze voelen zich veilig achter een firewall, hoewel dit niet langer genoeg is om zich te beschermen tegen een aanval.

Het is van wezenlijk belang voor beveiligingsteams om elke hoek van hun IT-bedrijfsinfrastructuur te onderzoeken en een extra beschermingslaag aan het standaard beveiligingsnetwerk toe te voegen. Het beveiligen van meerdere lagen (multi-layer) is de sleutel tot succes.

Maar voor effectieve resultaten vereist dit bewustzijn van elk endpoint-device in de infrastructuur. Jouw personeel opleiden met de beste praktijken van moderne beveiligingsprotocollen en werkwijzen is essentieel.

Security by design

Wij helpen bij dit proces door beveiliging voorop te stellen bij het ontwerp van onze producten. Security by design (beveiliging op ontwerpniveau) is geen toeval, maar een ontwerpethos waardoor onze klanten beter beveiligd zijn en dat maakt onze producten de meest veilige ter wereld.

Onze EOL-oplossing biedt multilaagse beveiliging op bedrijfsniveau, met realtime malwarebeveiliging en de mogelijkheid om verloren of gestolen devices te vinden, te blokkeren en te wissen.

Sommige van de meest geavanceerde beveiligingsfuncties bevatten technologie die nergens anders op de markt verkrijgbaar is. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg werkt, jij en je IT-team kunnen er met een gerust hart van uitgaan dat de HP devices de ultieme beveiligingsmaatregelen bieden om jouw gegevens te beschermen, jouw bedrijf te beveiligen en te voorkomen dat jouw werk wordt onderbroken door uitvaltijd.

Een overzicht van onze unieke beveiligingsfuncties:

HP SureView²-schermen

Als het aankomt op mobiel werken hoef je voor de ultieme privacy niet verder te zoeken dan onze HP SureView-schermen, die het beeldscherm verduisteren zodat alleen jij kunt zien waaraan je werkt. Het is de ideale oplossing voor mobiele professionals die werken met vertrouwelijk materiaal.

HP SureStart zelfherstellende beveiligingstechnologie

De eerste ’zelfherstellende’ beveiligingsoplossing op BIOS-niveau ter wereld monitort pc’s elke 15 minuten op verdachte activiteiten. In het geval van een ongebruikelijk voorval, sluit HP SureStart de pc af en zet deze terug in de oorspronkelijke toestand om (verder) misbruik van gegevens te voorkomen.

Biometrische beveiligingsfuncties

Gezichtsherkennings- en vingerafdruktechnologie zorgen ervoor dat alleen biometrisch geverifieerde gebruikers toegang hebben tot jouw werk en jouw gegevens vanaf jouw device.

Ontdek de reeks beveiligingsoplossingen hier.

Onze meest geavanceerde devices

De HP Elite-reeks biedt een aantal geavanceerde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen voor verschillende gebruikers. Of je nu een device nodig hebt voor onderweg, privé wilt werken of je gegevens wilt opslaan op een desktop, onderzoek hieronder de geavanceerde beveiligingsvoorzieningen van elk device.

EliteBook x360: de dunste en veiligste converteerbare laptop voor zakelijke gebruikers¹

De EliteBook x360 bevat maximale beveiliging met geavanceerde eigenschappen voor aanmelden en software die jou en je laptop beschermen.

Uitstekende aanvullende eigenschappen voor beveiliging en duurzaamheid:

 • Meervoudige authenticatie met IR-camera, vingerafdruksensor of smartcardlezer
 • HP Sure Click biedt automatische bescherming tegen geïnfecteerde websites
 • Duurzaamheid getest om te voldoen aan MIL-STD-testen

Bekijk de EliteBook x360 hier.

HP EliteBook 1040 G4: meer doen met de krachtigste ultradunne 14-inch zakelijke notebook ter wereld³

Stijlvol CNC-aluminium behuizing met een industrieel design, in Natural Silver met diamond-cut-accenten, die licht is en er net zo goed uitziet als deze aanvoelt. Voer de meest intensieve taken uit met ondersteuning voor drie 4K-schermen aangedreven door Intel® Quad Core H series i7 vPro™- processoren. En dankzij de ingebouwde beveiliging en een reeks aan verbindingsmogelijkheden, behoud je de vertrouwde productiviteit op kantoor én onderweg.

Aanvullende uitstekende eigenschappen voor mobiliteit en productiviteit:

 • Combi hoofdtelefoon/microfoon
 • 14,0 inch diagonaal FHD/UHD
 • Tot 1 TB SSD en 16 GB RAM zodat u meer kunt doen
 • Geschatte batterijduur van 9 uur
 • 180° beeldhoek, 65 lumen scherm

Bekijk de EliteBook 1040 G4 hier.

EliteBook x360 1020 G2: het vermogen van een pc, de draagbaarheid van een tablet, de aansluitmogelijkheden van een smartphone en beveiliging van een hoog niveau

Laat je productiviteit en creativiteit de vrije loop en maak indruk met de slanke CNC-aluminium behuizing, met een prachtig helder en scherp notebookscherm voor de zakelijke gebruiker. Overal eenvoudig verbinding maken en de hele dag krachtig werken met processoren van Intel® Quad Core H series i7 vPro™.

Aanvullende uitstekende eigenschappen voor productiviteit:

 • 12,5 inch diagonaal FHD/UHD
 • 5 gebruiksstanden met Wacom-scherm
 • Infraroodcamera
 • Vingerafdruksensor

Bekijk de EliteBook 1020 G2 hier.

HP Device as a Service

Wil je toegang tot de laatste devices, oplossingen en diensten van HP? Dat kan met HP Device as a Service. De eenvoudigste manier om de IT-producten te krijgen die je nodig hebt. Jouw IT-uitrol wordt geoptimaliseerd en is op afstand te bedienen door HP, wat leidt tot een veiligere, multilaags bescherming en een meer samenhangend productaanbod.

Meer informatie over Device as a Service vind je hier.

Bij HP blijven we nieuwe devices uitvinden die jou de meest geavanceerde beveiligingstechnologie bieden om jouw persoonlijke en professionele gegevens veilig te houden. Meer weten over beveiliging waarop je kunt vertrouwen, kwaliteit die je kunt voelen en prestaties die je nooit in de steek zullen laten? Bekijk de HP Elite-reeks online.

 

 

 

 

 

¹ Het meest veilig, gebaseerd op de unieke en allesomvattende veiligheidscapaciteiten van HP zonder extra kosten onder leveranciers met jaarlijks >1M verkopen vanaf 1 december 2016 op HP Elite pc’s met Intel® Core™-processors van de 7e generatie, Intel® integrated graphics en Intel® WLAN. Dunst, in vergelijking met concurrenten met jaarlijks >1m convertible, niet-afneembare units
met Windows Pro OS en Intel® vPro™-processors van de 6e of 7e generatie vanaf 1 december 2016.

² Gebaseerd op momenteel beschikbare pc’s op de markt, vanaf 1 augustus 2016, die een fysiek geïntegreerd, op hardware gebaseerd
privacyscherm hebben. Alleen beschikbaar op een select aantal HP EliteBooks.

³ Op basis van HP’s interne analyse van superdunne 14 inch zakelijke notebooks in september 2017 met vooraf geïnstalleerde encryptie, authenticatie, malwarebeveiliging en BIOS-niveaubeveiliging, en succesvolle MIL-STD 810G-testen met optionele docking met ingebouwde stroomafgifte.