Home Voorbereiden

Voorbereiden

Wat heb je nodig om over te stappen op flexibel werken?

Je wilt overstappen op het nieuwe werken, maar weet niet hoe je het aan moet pakken. Zoveel vragen die op je afkomen: Kies je voor BYOD, CYOD of COPE? Geef je iedereen een laptop, tablet of 2-in-1-device? Hoe krijgen medewerkers altijd en overal toegang tot documenten en het klantsysteem? Hoe beveilig je de bedrijfsdata? Hoe ga je om met onveilige wifi-netwerken? Zet je alles in de cloud of op een eigen server? Ontdek in onderstaande artikelen hoe je succesvol overstapt op mobiel werken.

Nuttige artikelen:
Stappenplan voor het nieuwe werken
Mobiliteitsstrategie maken? 5 aandachtspunten
Welke manier van mobiel werken past bij je medewerkers?
7 tips om het juiste device te kiezen voor je personeel
Wat kost een goede thuiswerkplek?
Hoe krijg je medewerkers mee? Tips voor de juiste mobiele mentaliteit

Windows 10 overstappen

Windows 10 populair, maar nog niet alomtegenwoordig

Op 14 januari 2020 is het zo ver: Microsoft stopt met de beveiligingsupdates voor Windows 7. Het is verstandig om ruim voor die datum over te stappen op Windows 10. Maar één op de vijf gebruikers is nog niet zo ver.
Werken in de zon

Werken in de zon: zo lukt het wel

De zomer komt eraan! Tijd om de barbecue aan te steken, naar het strand te gaan en… te werken. Mooi weer hoeft namelijk niet te betekenen dat de productiviteit keldert.
Overstappen op Windows 10

Soepel overstappen op Windows 10 met deze tips

Je wilt met je bedrijf overstappen op Windows 10. Maar waar begin je? Wat moet je vooral niet vergeten? Hoe test je vooraf je...
succesvol intern samenwerken

Voor succesvol intern samenwerken is een collectieve ambitie nodig

Elke organisatie wil dat werknemers succesvol intern samenwerken. Dat kan het beste wanneer je een collectieve ambitie ontwikkelt.
één apparaat één device

Eén device voor werk en privé: wat betekent dit voor werkgevers?

Steeds meer werknemers willen één apparaat voor zowel zakelijk als privé. Waar moet je op letten als je dit wil faciliteren?
Werken op vakantie

Vakantie vieren en mobiel werken

Werken en genieten deze zomer, dat moet geen probleem zijn. Met deze tips zorg je voor een goede voorbereiding en beveiliging.
Flexwerken

Werken op vakantie: deze must haves mogen niet ontbreken in je...

Niet altijd wenselijk maar makkelijker dan ooit: werken op vakantie. Zorg je voor goede randvoorwaarden met deze 5 must haves.
desktop vervangen door laptop

Desktops vervangen door laptops? Zo voorkom je problemen

Hoe voorkom je dat de overstap naar flexibel werken in de soep loopt? Tips voor wie desktops vervangen wil voor laptops.
servitization DaaS Device as a service

DaaS versus zelf apparaten aanschaffen, is dat interessant?

Altijd de nieuwste apparatuur en de ict-afdeling ontzorgd. Dat belooft DaaS. Wat zijn de voors en tegens van deze service?
BYOD juridisch zo regel je dat

BYOD juridisch bekeken, dit moet je weten

Werknemers die hun privé-device zakelijk gebruiken. Handig toch? Helaas brengt BYOD juridisch risico's met zich mee. Ontdek hoe je dat tackelt.