Home Werkplek inrichten

Werkplek inrichten

Conference call zakelijke laptop opzetten

Dit zijn de meest gemaakte fouten bij aanschaf van mobiele devices

Nieuwe mobiele devices uitzoeken voor je medewerkers zorgt steeds vaker voor keuzestress. Ga je voor een laptop, tablet of een 2-in-1? Moet het device...
Nieuw HP-kantoor

Mobiel werken in het nieuwe HP-kantoor in Nederland

Het nieuwe HP-kantoor in Nederland is geen standaard kantoortuin. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om het gebouw en de inrichting zo goed...
Cloudwerker faciliteren

Hoe kun je de cloudwerker faciliteren?

De cloudwerker is niet meer weg te denken uit het moderne kantoor. Inmiddels valt ruim een kwart (26%) van de Nederlandse informatiewerkers onder deze...
Nieuw HP-kantoor

Mobiel werken in het nieuwe HP-kantoor in Nederland

Het nieuwe HP-kantoor in Nederland is geen standaard kantoortuin. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om het gebouw en de inrichting zo goed...
Google Chrome Enterprise

Overstappen op Google Chrome Enterprise? Lees dit eerst

Denk jij als IT'er erover na om licenties voor Google Chrome Enterprise aan te schaffen? In dit artikel vind je de voordelen én nadelen.
één apparaat één device

Eén device voor werk en privé: wat betekent dit voor werkgevers?

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Zo gebruikt 29% van de werknemers hun privédevice voor zakelijke doeleinden. Andersom gebeurt dat ook, zo gebruikt bijvoorbeeld één op de vijf kinderen wel eens een werklaptop. Dergelijke resultaten pleiten voor één device voor werk en privé. Maar waar moet je op letten als je dit wilt faciliteren?
cloudwerker in cijfers

Dit zijn de wensen van de cloudwerker (met infographic)

78% van de cloudwerkers zegt afhankelijk te zijn van IT bij het verbeteren en ondersteunen van hun productiviteit. Helaas zegt slechts 33% van de IT-beslissers rekening te houden met hun ervaring. Werk aan de winkel dus. In dit artikel lees je de opvallendste resultaten uit het cloudwerker-onderzoek van Forrester Consulting.
AMD Ryzen pro

Deze vooroordelen over AMD zijn onterecht

Intel kampt al langere tijd met leveringsproblemen. AMD is vaak een goed alternatief, maar heeft last van de vooroordelen uit het verleden. In hoeverre zijn deze (nog steeds) terecht? In dit artikel nemen we 5 vooroordelen onder de loep.
zakelijke laptop kopen waar op letten

Welke zakelijke laptop koop ik voor mijn werknemers?

Zakelijke laptops kopen voor je medewerkers, het blijft een lastige klus. Hoe maak je de keuze uit het enorme aanbod zakelijke laptops? Met één device ben je er vaak niet, onderzoek aan de hand van persona's welke laptop het meest geschikt is voor welke medewerker.
flexibele werkplek creëren

Hoe creëer je de beste flexibele werkplek?

Bij mobiel werken heb je niet meer een 'eigen' bureau, maar flexplekken. Je kunt zowel op kantoor als thuis en onderweg gebruikmaken van een flexibele werkplek. Hoe werkt dat?