Home Werkplek inrichten

Werkplek inrichten

cloudwerker in cijfers

Dit zijn de wensen van de cloudwerker (met infographic)

78% van de cloudwerkers zegt afhankelijk te zijn van IT bij het verbeteren en ondersteunen van hun productiviteit. Helaas zegt slechts 33% van de IT-beslissers rekening te houden met hun ervaring. Werk aan de winkel dus. In dit artikel lees je de opvallendste resultaten uit het cloudwerker-onderzoek van Forrester Consulting.
AMD Ryzen pro

Deze vooroordelen over AMD zijn onterecht

Intel kampt al langere tijd met leveringsproblemen. AMD is vaak een goed alternatief, maar heeft last van de vooroordelen uit het verleden. In hoeverre zijn deze (nog steeds) terecht? In dit artikel nemen we 5 vooroordelen onder de loep.
zakelijke laptop kopen waar op letten

Welke zakelijke laptop koop ik voor mijn werknemers?

Zakelijke laptops kopen voor je medewerkers, het blijft een lastige klus. Hoe maak je de keuze uit het enorme aanbod zakelijke laptops? Met één device ben je er vaak niet, onderzoek aan de hand van persona's welke laptop het meest geschikt is voor welke medewerker.
flexibele werkplek creëren

Hoe creëer je de beste flexibele werkplek?

Bij mobiel werken heb je niet meer een 'eigen' bureau, maar flexplekken. Je kunt zowel op kantoor als thuis en onderweg gebruikmaken van een flexibele werkplek. Hoe werkt dat?
productiever werken, productiviteit werknemers verhogen

Maatwerk op de werkvloer: verhoog de productiviteit van je werknemers

Productiviteit van je werknemers verhogen, we willen het allemaal. Toch heeft niet iedere medewerker daarvoor hetzelfde nodig. We onderscheiden 6 typen werknemers (persona's) met elk hun eigen kenmerken en wensen.
MDM-omgeving creëren

3 vragen over Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Unified Endpoint Management (UEM) zijn termen die steeds vaker voorbij komen in de zakelijke ict. Maar wat is het en wanneer heb je het als manager nodig?
ketentest ketenbeveiliging security zakelijke laptop beveiligen

Zakelijke laptops van je medewerkers beveiligen: zo doe je dat

De beveiliging van zakelijke laptops voor je medewerkers is een belangrijk aandachtspunt. Sommige security-oplossingen zitten al ingebouwd in de hardware van je laptop, in andere gevallen ben je aangewezen op aparte software.
bureaustoel fietsstoel

Gezond werken: 5 alternatieven voor de bureaustoel

Zittend werken is slecht, dat weten we allemaal. Tijd dus om uit de bureaustoel te komen, op kantoor én op een flexwerkplek. Hoe ergonomisch...
zakelijke laptop sneller maken

Hoe gebruik je een zakelijke laptop optimaal? (laptop sneller maken)

Wil jij alles uit je zakelijke laptop halen? Met deze tips gebruik je je laptop optimaal én loopt hij een stuk soepeler.
BYOD, CYOD of COPE

Het nieuwe werken: BYOD, CYOD of COPE?

Hoe regel je een mobiel device voor je werknemers? Kies je voor Bring Your Own Device (BYOD), Choose Your Own Device (CYOD) of Company-issued Personally-enabled (COPE)? Wat zijn de voor- en nadelen van deze opties?