flexibele werkplek creëren

Hoe creëer je de beste flexibele werkplek?

Bij mobiel werken heb je niet meer een 'eigen' bureau, maar flexplekken. Je kunt zowel op kantoor als thuis en onderweg gebruikmaken van een flexibele werkplek. Hoe werkt dat?
productiever werken, productiviteit werknemers verhogen

Maatwerk op de werkvloer: verhoog de productiviteit van je werknemers

Productiviteit van je werknemers verhogen, we willen het allemaal. Toch heeft niet iedere medewerker daarvoor hetzelfde nodig. We onderscheiden 6 typen werknemers (persona's) met elk hun eigen kenmerken en wensen.
MDM-omgeving creëren

3 vragen over Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Unified Endpoint Management (UEM) zijn termen die steeds vaker voorbij komen in de zakelijke ict. Maar wat is het en wanneer heb je het als manager nodig?
ketentest ketenbeveiliging security zakelijke laptop beveiligen

Zakelijke laptops van je medewerkers beveiligen: zo doe je dat

De beveiliging van zakelijke laptops voor je medewerkers is een belangrijk aandachtspunt. Sommige security-oplossingen zitten al ingebouwd in de hardware van je laptop, in andere gevallen ben je aangewezen op aparte software.
bureaustoel fietsstoel

Gezond werken: 5 alternatieven voor de bureaustoel

Zittend werken is slecht, dat weten we allemaal. Tijd dus om uit de bureaustoel te komen, op kantoor én op een flexwerkplek. Hoe ergonomisch...
zakelijke laptop sneller maken

Hoe gebruik je een zakelijke laptop optimaal? (laptop sneller maken)

Wil jij alles uit je zakelijke laptop halen? Met deze tips gebruik je je laptop optimaal én loopt hij een stuk soepeler.
BYOD, CYOD of COPE

Het nieuwe werken: BYOD, CYOD of COPE?

Hoe regel je een mobiel device voor je werknemers? Kies je voor Bring Your Own Device (BYOD), Choose Your Own Device (CYOD) of Company-issued Personally-enabled (COPE)? Wat zijn de voor- en nadelen van deze opties?
zakelijke laptop of consumentenlaptop

Zakelijke laptop of consumentenlaptop: de verschillen

Nieuwe laptops nodig voor je medewerkers? Dan kun je kiezen tussen een zakelijke laptop en consumentenlaptop. Op het eerste gezicht lijken ze sterk op elkaar, maar ze hebben belangrijke voor- en nadelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rij.
BYOD Bring Your Own Device

Bring Your Own Device (BYOD): de voordelen en nadelen

Gebruiken jouw medewerkers privé-smartphones en laptops op kantoor? Ontdek waarom BYOD interessant is voor jouw bedrijf en wat de nadelen zijn.
Windows 10 overstappen

Alles wat je moet weten over Windows AutoPilot

Bestaande werkplekken vernieuwen met nieuwe (mobiele) devices veel gedoe? In het verleden misschien wel, maar dankzij Windows AutoPilot kan een kind - of liever gezegd de eindgebruiker - de was doen. Dit moet je weten over de nieuwe service van Microsoft.