Home Werkplek inrichten Besturingssysteem

Besturingssysteem

Google Chrome Enterprise installeren stappenplan

Stappenplan Google Chrome Enterprise installeren in je bedrijf

Google Chrome Enterprise is een zakelijk besturingssysteem, geoptimaliseerd voor veilig gebruik en beheer. Het is de zakelijke variant van Chrome OS. In dit artikel...
Google Chrome Enterprise

Overstappen op Google Chrome Enterprise? Lees dit eerst

Denk jij als IT'er erover na om licenties voor Google Chrome Enterprise aan te schaffen? In dit artikel vind je de voordelen én nadelen.
Windows 10 overstappen

Alles wat je moet weten over Windows AutoPilot

Bestaande werkplekken vernieuwen met nieuwe (mobiele) devices veel gedoe? In het verleden misschien wel, maar dankzij Windows AutoPilot kan een kind - of liever gezegd de eindgebruiker - de was doen. Dit moet je weten over de nieuwe service van Microsoft.
Windows 10 Microsoft

Windows 10 populair, maar nog niet alomtegenwoordig

Op 14 januari 2020 is het zo ver: Microsoft stopt met de beveiligingsupdates voor Windows 7. Het is verstandig om ruim voor die datum over te stappen op Windows 10. Maar één op de vijf gebruikers is nog niet zo ver.
Windows Autopilot

Zo installeer je Windows 10 op de automatische piloot voor al...

Deskundigen zijn enthousiast over Windows Autopilot, een dienst waarmee je Windows 10 in één keer uitrolt zonder tussenkomst van IT. Hoe werkt dat?
Overstappen op Windows 10

Soepel overstappen op Windows 10 met deze tips

Je wilt met je bedrijf overstappen op Windows 10. Maar waar begin je? Wat moet je vooral niet vergeten? Hoe test je vooraf je...
Windows 10 overstappen Windows 10 Pro

Waarom je moet overstappen op Windows 10 Pro

Hoewel Windows 10 Pro al sinds juli 2015 op de markt is, zijn veel bedrijven nog niet overgestapt. Lees hier waarom je zou moeten overstappen op Windows 10 Pro.
veilig werken security windows 10 pro

Hoe veilig is Windows 10 Pro?

De meeste pc’s draaien op Windows. Dat maakt het platform een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Microsoft doet er alles aan om de security doorlopend te verbeteren. Hoe veilig is Windows 10 Pro?
Windows 10 Pro overstappen

Overstappen op Windows 10 Pro? Zo overtuig je de twijfelaars

Wereldwijd draaien ruim 600 miljoen devices op Windows 10 (Pro). De laatste versie van het besturingssysteem lost veel problemen van zijn voorgangers op, bevat...
Windows 10 Spring Creators Update

6 handige nieuwe functies van de Windows 10 Spring Creators Update

De Windows 10 Spring Creators Update bevat een aantal nieuwe handige en security-functies. Dit moet je weten.