Home Werkplek inrichten Device kiezen

Device kiezen

groot beeldscherm HP ENVY 34 Curved

Groot, groter grootst: is een groter beeldscherm altijd beter?

Laptops hebben een scherm van gemiddeld 13 tot 17 inch. Een extern beeldscherm begint bij 24 inch. Welke schermgrootte past bij jouw bedrijf en bij de werkzaamheden van jouw werknemers? We zochten het uit.
BYOD Bring Your Own Device

Bring Your Own Device (BYOD): de voordelen en nadelen

Gebruiken jouw medewerkers privé-smartphones en laptops op kantoor? Ontdek waarom BYOD interessant is voor jouw bedrijf en wat de nadelen zijn.
ZBook voor Creative Pro

Creators Innovatie Webinar op 15 april 2021

Ontdek in dit gratis webinar op 15 april 2021 de laatste trends betreft professional visual computing op zowel de NVIDIA grafische kaarten als de...
Device as a Service DaaS

DaaS versus zelf apparaten aanschaffen, is dat interessant?

Altijd de nieuwste apparatuur en de ict-afdeling ontzorgd. Dat belooft DaaS. Wat zijn de voors en tegens van deze service?
HP-Chromebook

Op zoek naar nieuwe devices? Deze HP-Chromebook heeft zelfs 4G

Werkt jouw bedrijf al met Chromebooks? Dit type device duikt steeds vaker op in het zakelijke leven. Niet geheel zonder reden, de HP-Chromebook wordt...
zakelijke laptop kopen waar op letten

Welke zakelijke laptop koop ik voor mijn werknemers?

Zakelijke laptops kopen voor je medewerkers, het blijft een lastige klus. Hoe maak je de keuze uit het enorme aanbod zakelijke laptops? Met één device ben je er vaak niet, onderzoek aan de hand van persona's welke laptop het meest geschikt is voor welke medewerker.
ketentest ketenbeveiliging security zakelijke laptop beveiligen

Zakelijke laptops van je medewerkers beveiligen: zo doe je dat

De beveiliging van zakelijke laptops voor je medewerkers is een belangrijk aandachtspunt. Sommige security-oplossingen zitten al ingebouwd in de hardware van je laptop, in andere gevallen ben je aangewezen op aparte software.
zakelijke laptop sneller maken

Hoe gebruik je een zakelijke laptop optimaal? (laptop sneller maken)

Wil jij alles uit je zakelijke laptop halen? Met deze tips gebruik je je laptop optimaal én loopt hij een stuk soepeler.
scholierenlaptop laptop school HP scholierenoplossing

Zo vind je de beste device-oplossing voor je school

Hoe kies je als school de beste laptop voor je leerlingen? En wat is het verschil tussen een 'gewone' en een scholierenlaptop? Antwoord op veelgestelde vragen.
servitization DaaS

Waarom servitization en mobiel werken zo goed samengaan

Servitization: wat is het precies? En waarom is een abonnementsdienst zo’n uitkomst voor organisaties die mobiel werken willen stimuleren?