Creators Innovatie Webinar op 15 april 2021

Ontdek in dit gratis webinar op 15 april 2021 de laatste trends betreft professional visual computing op zowel de NVIDIA grafische kaarten als de NVIDIA software tools, oftewel NVIDIA Omniverse™ en het Platform CloudXR™.

Op 15 april 2021 is er weer een HP Knowledge Day. Ditmaal vindt van 10 uur tot 11 uur het Creators Innovatie Webinar plaats. Tijdens deze gratis sessie krijg je antwoord op onder andere deze vragen:

  • Wat is er nodig om je Adobe workloads optimaal te laten werken met HP & NVIDIA?
  • Hoe kun je de samenwerking in gezamenlijke projecten optimaliseren?
  • Hoe helpt NVIDIA Platform CloudXR™ om een optimale flexibiliteit in het werkproces te realiseren?

Meld je hier aan voor het gratis webinar

Voor wie? werkzaam in de creatieve industrie als designer, video-editor, fotograaf, engineer of een combinatie hiervan
Waarom? Je leert hier alles over de laatste ontwikkelingen rondom software en equipment-innovaties die je helpen om alle creatieve uitdagingen aan te kunnen.
Wat wordt er verteld? Je ontdekt de laatste trends betreft professional visual computing op zowel de NVIDIA grafische kaarten als de NVIDIA software tools: NVIDIA Omniverse™ en het Platform CloudXR™. Ook leer je meer over Adobe Sensei, het AI-platform van Adobe dat de creatieve sector innoveert, vergemakkelijkt en versnelt. En je krijgt een update over Adobe’s eco-systeem voor online samenwerking, het on-brand houden van je werk en de integratie met Microsoft 365.
Aanmelden? Is helemaal gratis via deze link. 

Sprekers

Jits Langedijk
Sr. Solutions Architect, NVIDIA 
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Bart Van de Wiele
Principal Solutions Consultant EMEA, Adobe
In 2002 startte Bart zijn loopbaan als grafisch vormgever met een specialisatie in printproductie en beeldoptimalisatie. Enkele jaren later ging hij aan de slag als Adobetrainer waarbij je hem tegen het lijf kon lopen als spreker op internationale events in de V.S., Europa en Australië. Vandaag de dag is hij een Principal Solutions Consultant bij Adobe en weet hij je alles te vertellen over design, workflows en creatieve technologie.

Edgar LutenEdgar Luten
HP Solutions voor de creatieve professional
Twintig jaar geleden is Edgar bij HP begonnen, waarvan de laatste tien jaar in het Nederlandse product managementteam. Edgar is momenteel verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio. Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor de creatieve professional. Van de traditionele desktop workstation met ongekende rekenkracht voor op het bureau, de prachtig uitziende mobiele devices die qua prestaties niet onderdoen ten opzichte van de traditionele towers, tot aan de Reverb VR headset die het zelfs mogelijk maakt in VR je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Meld je hier aan voor het gratis webinar