Home Device kiezen Zakelijke laptop

Zakelijke laptop

zakelijke laptop of consumentenlaptop

Zakelijke laptop of consumentenlaptop: de verschillen

Nieuwe laptops nodig voor je medewerkers? Dan kun je kiezen tussen een zakelijke laptop en consumentenlaptop. Op het eerste gezicht lijken ze sterk op elkaar, maar ze hebben belangrijke voor- en nadelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rij.
servitization DaaS

Waarom servitization en mobiel werken zo goed samengaan

Servitization: wat is het precies? En waarom is een abonnementsdienst zo’n uitkomst voor organisaties die mobiel werken willen stimuleren?
Predictive maintenance op de werkplek

Onderhoud zonder oponthoud dankzij predictive maintenance op de werkplek

Elk apparaat heeft onderhoud nodig. Maar hoe vaak is een onderhoudsbeurt nodig? Predictive maintenance op de werkplek biedt uitkomst.
desktop vervangen door laptop

Desktops vervangen door laptops? Zo voorkom je problemen

Hoe voorkom je dat de overstap naar flexibel werken in de soep loopt? Tips voor wie desktops vervangen wil voor laptops.
verloren kwijtraken gestolen verlies smartphone mobiel laptop

Wat te doen bij diefstal of verlies van je smartphone of...

Is je medewerker zijn laptop verloren? Of zijn smartphone gestolen? Met deze tips voorkom je dat gevoelige bedrijfsdata uitlekt.
HP Elite x3 Mobile Scanning Solution

Maak je werkplek futureproof met de Elite x3

Productief en flexibel werken staan centraal in de werkplek van de toekomst. Ontdek hier hoe dat in de praktijk eruitziet.

Design maakt kennis met functie

Design volgt functie is een decennia-oud ontwerp-principe. Door de voortschrijdende technologie worden design en functie echter gecombineerd als nooit tevoren. We hebben te maken...
2-in-1-device hybride

5 voordelen van een 2-in-1-device

Een 2-in-1-device is een hybride apparaat, een laptop en tablet in één. De populariteit van dit type apparaat neemt zienderogen toe. Hoe komt dat?...
2-in-1-device Visualitys Marcel van Sloun productiever werken 2-in-1-device

Hoe ontwerpbureau Visualitys productiever werkt met de 2-in-1-device

Op de beursvloer een afspraak checken, een presentatie aanpassen en het nieuwste ontwerp laten zien. Werken met de 2-in-device maakt de creatief directeur van...