Hoe creëer je een moderne werkplek?

IT-managers staan voor een flinke uitdaging. Ze willen de gebruikerservaring optimaliseren en werknemers productiever laten werken, maar ze moeten tegelijkertijd een veilige werkplek creëren en de kosten laag houden. Hoe doe je dat? Die vraag staat centraal in dit Mobile Matters Webinar.

Adobe, HP en Microsoft organiseren samen een Mobile Matters Webinar-reeks. Het webinar over de modern workplace kun je nu terugkijken. Dankzij de digitale revolutie kunnen werknemers nog sneller en slimmer werken. Waar en wanneer ze willen, en vanaf verschillende devices. En dat zonder productiviteitsverlies, zelfs als ze onderweg zijn.

Maar datzelfde geldt voor criminelen. Cybercriminelen om precies te zijn. Dat maakt het voor IT-managers complex. We zien de laatste tijd dan ook een sterke toename in het aantal cybersecurity-aanvallen. Alle devices en software goed kunnen beheren is dus onontbeerlijk voor de IT-manager.

Modern workplace

In dit webinar over de modern workplace vertellen Coen Nijkrake (Microsoft), Bart van de Wiele (Adobe) en Pieter Schouten (HP) hoe je flexibel werken faciliteert en beheert en welke tools daarvoor beschikbaar zijn. Ook leggen ze uit hoe je werknemers met een moderne werkplek nog productiever kunnen zijn, zelfs als ze regelmatig switchen tussen de verschillende devices en werkplekken, zoals in een moderne werkomgeving vaak gebeurt.

Het Mobile Matters Webinar over de modern workplace duurt ongeveer een half uur en kun je via deze link gratis terugkijken.

Meer Mobile Matters?