Home Werkplek inrichten IT- en werkplekbeheer

IT- en werkplekbeheer

AMD Ryzen pro

Deze vooroordelen over AMD zijn onterecht

Intel kampt al langere tijd met leveringsproblemen. AMD is vaak een goed alternatief, maar heeft last van de vooroordelen uit het verleden. In hoeverre zijn deze (nog steeds) terecht? In dit artikel nemen we 5 vooroordelen onder de loep.
MDM-omgeving creëren

3 vragen over Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Unified Endpoint Management (UEM) zijn termen die steeds vaker voorbij komen in de zakelijke ict. Maar wat is het en wanneer heb je het als manager nodig?
Thin Clients, thin client

Wat je moet weten over thin clients

Thin clients hebben de laatste jaren veel terrein gewonnen dankzij de opkomst van virtualisatie en cloud computing. Wat zijn de voordelen? En voor wie is de thin client geschikt?
servitization DaaS

Waarom servitization en mobiel werken zo goed samengaan

Servitization: wat is het precies? En waarom is een abonnementsdienst zo’n uitkomst voor organisaties die mobiel werken willen stimuleren?
Predictive maintenance op de werkplek

Onderhoud zonder oponthoud dankzij predictive maintenance op de werkplek

Elk apparaat heeft onderhoud nodig. Maar hoe vaak is een onderhoudsbeurt nodig? Predictive maintenance op de werkplek biedt uitkomst.
Unified Endpoint Management (UEM)

Dit moet je weten over Unified Endpoint Management (UEM)

Met UEM (Unified Endpoint Management) kun je alle devices beheren vanuit één omgeving. Ontdek hier de voor- en nadelen van UEM.
servitization DaaS Device as a service

DaaS versus zelf apparaten aanschaffen, is dat interessant?

Altijd de nieuwste apparatuur en de ict-afdeling ontzorgd. Dat belooft DaaS. Wat zijn de voors en tegens van deze service?
wireless-strategie opzetten netwerk wifi-probleem

Tips voor een goede wireless-strategie

Handig, werken waar je wilt. Maar vaak werkt de wifi niet mee. Ontdek hoe je een goede wireless-strategie opstelt die wifi-problemen voorkomt.
HP-abonnement

HP-abonnement maakt bedrijven productiever

Het nieuwe HP-abonnement helpt bedrijven de kosten te verlagen en verhoogt tegelijkertijd het productieniveau van de medewerkers. Hoe werkt deze Device as a Service (DaaS)? Het...

De impact van IT-diensten uitbesteden op je bedrijf

De voordelen van IT-diensten uitbesteden zijn aanzienlijk. En door over te stappen op het nieuwste abonnementsmodel, kun je je werknemers nog beter laten presteren. De...