Webinar 20 april 2021: ‘Desktopvirtualisatie is weer helemaal hot’

Meer weten over waarom desktopvirtualisatie interessant kan zijn voor jouw organisatie? Meld je dan nu alvast aan voor het webinar op 20 april 2021.

De hybride werkplek vraagt om meer flexibiliteit in beheer en beveiliging van apparaten op afstand. Gevoelige data en applicaties worden gebruikt buiten de veilige grenzen van het traditionele kantoor. Dat maakt dat centralisering van besturingssysteem, applicaties en data middels cloudgebaseerde clientvirtualisatie in toenemende mate weer interessant wordt voor organisaties.

Tijdens dit webinar dat op 20 april 2021 plaatsvindt, staan we stil bij o.a. de volgende vraagstukken:

  • Wat zijn de voordelen en nieuwste trends op het gebied van virtualisatie van de werkplek?
  • Wat biedt Microsoft Windows Virtual Desktop en waarom kies je als organisatie hiervoor?
  • Welke hardware oplossingen biedt HP binnen de nieuwe hybride werkplek op basis van desktopvirtualisatie en hoe beheer ik deze?
  • Hoe ga ik om met grafisch intensieve werkprocessen van bijvoorbeeld engineers en ontwikkelaars?

Meld je hier gratis aan voor het webinar

Sprekers

Rogier van der Ven MicrosoftRogier van der Ven, EMEA WVD Global Blackbelt Sales Lead bij Microsoft.

 

 

 

Pieter Schouten HP

Pieter Schouten, Workplace Consultant bij HP Nederland.
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek-van-de-Toekomst-visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Hij heeft een achtergrond in bedrijfskunde, applicatieontwikkeling, enterprise mobility management, outsourcing en is specialist op de gebieden Microsoft 365, G Suite, beheer, beveiliging, hardware en gebruikerspersona’s.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist bij HP. Securitytip Ruben Raadsheer Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Meld je hier gratis aan voor het webinar