Deze printservices en diensten biedt HP aan

Printen is bij veel bedrijven nog steeds een heel belangrijk proces. Benieuwd wat je allemaal nog meer uit je printers kunt halen? Met deze oplossingen van HP (waaronder het nieuwe HP+) wordt printen een stuk efficiënter.

Tip, benieuwd naar een specifieke oplossing, bijvoorbeeld de nieuwe oplossing HP+? Klik dan meteen door via de link hieronder:

Direct scannen naar de cloud met HP Workpath

Een nadeel van traditionele printers is dat wanneer de medewerker een document scant, het eerst naar de mailbox wordt gestuurd. Dit is vrijwel nooit waar hij of zij het uiteindelijk wil bewaren. Het zou veel handiger zijn wanneer je direct zou kunnen scannen naar de eindapplicatie.

Dat kan met HP Workpath, een cloudplatform waarmee je documenten direct kunt verzenden naar applicaties als OneDrive of Exact. Digitale en papieren werkstromen worden zo gestroomlijnd, waardoor medewerkers geen kostbare tijd meer verspillen met het verplaatsen van documenten.

Als IT-afdeling kun je dit platform heel eenvoudig beheren, maar ook nieuwe apps toevoegen. Het is zelfs mogelijk om nieuwe apps te creëren.

Overal printen met de HP Smart App

Print, scan en deel, waar en wanneer je maar wilt met de HP Smart App. Je hebt alleen een HP-account nodig om met welke HP-printer dan ook te kunnen verbinden. Zo zijn je medewerkers niet meer gebonden aan de printer op kantoor, maar kunnen ze ook onderweg of bij een klant documenten printen. Ideaal voor flexwerkers dus.

Binnen de app kun je als IT-afdeling eenvoudig printers beheren. Met HP Shortcuts kun je unieke workflows opslaan als knoppen. Taken kunnen zo eenvoudig worden geautomatiseerd, waardoor medewerkers nog efficiënter kunnen werken.

Nooit meer te weinig inkt met Instant Ink

In de praktijk worden inktcartridges bijna altijd te laat of juist te vroeg vervangen. Als je te laat bent, kan er niet goed geprint worden. Ben je te vroeg? Dan verspil je kostbare inkt. Het is dus niet praktisch om je medewerkers zelf verantwoordelijk te laten zijn voor het in de gaten houden van het inktniveau.

Laat dit liever over aan een IOT-oplossing als HP Instant Ink. Hierbij geeft de printer zelf een seintje wanneer de inkt bijna op is, vervolgens wordt er automatisch nieuwe inkt besteld.

Je kunt hiermee tot wel 70% van je printkosten besparen, doordat de bestelling automatisch gaat. Er is geen retailpartij meer nodig, waardoor de logistieke keten ingekort wordt.

Een inkt-abonnement voor thuiswerkers

De cartridges kunnen worden afgeleverd op kantoor, maar ook bij de thuiswerker. Je kunt er ook voor kiezen om je werknemer zelf Instant Ink te laten afnemen. Bijvoorbeeld wanneer ze veel voor privégebruik printen. Uiteraard heb je hier wel een HP-printer voor nodig.

Managed Print Services

Managed Print Services draait om het leasen van printers, inclusief onderhoud en printbenodigdheden. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand of per geprinte pagina. Zo ben je volledig ontzorgd.

Met HP Smart Device Services gaat HP nog een stapje verder. Foutmeldingen worden geregistreerd door middel van Machine Learning en Internet of things-oplossingen. Zo kunnen voorspellingen worden gedaan over wanneer onderhoud nodig is.

Totaaloplossing HP+

Je kunt ook kiezen voor productiviteit, security en duurzaamheid in één totaalpakket. HP+ is cloudbased printoplossing die in specifieke HP-printers is geïntegreerd. Je krijgt dan een slimme printer, inktabonnement en HP Smart-app. Verder draag je bij aan het tegengaan van ontbossing.

Met het nieuwe Smart Dashboard kun je alle printers binnen je bedrijf eenvoudig beheren. Dit zijn de voordelen van HP+ op een rij:

  • Een constante verbinding met de cloud waarmee verbindingsproblemen automatisch opgemerkt en opgelost worden.
  • Geavanceerde HP Smart-appfuncties voor 24 maanden.
  • Een jaar extra HP-garantie.
  • Zes maanden gratis HP Instant Ink.
  • Private Pickup waardoor je documenten pas vrij worden gegeven als de juiste persoon bij de printer is.
  • Hoogwaardige Smart Security-instellingen waarmee malware sneller wordt gedetecteerd en verwijderd.
  • Forest First, waarmee HP in gelijke mate bomen en planten beschermt per geprinte pagina. Zo wordt geprobeerd ontbossing tegen te gaan.

Wanneer je een printer koopt die voor HP+ geschikt is, kun je de optie tijdens de installatie bevestigen. Vervolgens is het wel noodzakelijk dat je HP-cartridges en toners gebruikt.

Lees ook

Meer weten over de oplossingen voor HP-printers of wil je weten welk soort printers het beste bij jouw organisatie passen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze HP-adviseurs